Sari la conţinut

ENGLISH ENGLISH Language | ROMÂNĂ Limba ROMÂNĂ

+ Mărește textul - Micșorează textul

Caută Prima pagină  Contact

Fonoteca Pontes


Fonoteca Pontes a fost creată pentru cei care doresc să îşi petreacă timpul într-un mod plăcut, ascultând piese de teatru, biografii/memorii, versuri în interpretări deosebite, momente vesele etc.. Baza de date a acestei fonoteci este de câteva mii de fişiere cu o lungime medie de 60 de minute.
Pentru acces la această fonotecă, exact ca în cazul Bibliotecii, trebuie îndeplinite câteva condiţii: să aveţi dizabilităţi de vedere, să fi trimis o copie după actul de identitate şi certificatul de grad la secretariat (A rond) pontes.ro şi să fi solicitat apoi un user şi o parolă la aceeaşi adresă de mail.
Cei care deja au un cont la Biblioteca Pontes, se pot autentifica cu aceleaşi date şi în fonotecă.

Administratorul conţinutului fonotecii, "fonotecarul", este Constantin Cristache; pentru a semnala erori de conţinut în baza de date sau pentru a propune o piesă care nu există, adresa de E-mail special creată este fonotecar (a rond) pontes.ro.

Aceasta este varianta WEB a fonotecii Pontes. Există și o variantă aplicație Android care poate fi instalată pe dispozitivele cu acest sistem de operare de la link-ul următor care duce în Magazin Google Play:
Fonoteca Pontes în Magazin Play

Pentru a semnala erori tehnice în legătură cu Fonoteca Pontes, atât varianta web, cât şi varianta pentru Android, vă puteţi adresa programatorului celor două aplicaţii, Nelu Cîmpean - adresa de E-mail: campus (a rond) pontes.ro.

Dacă aveţi deja un user şi o parolă valide, Intraţi în fonotecă!
În caz că nu aveţi un user şi parolă, dar aveţi dreptul la acces, nu ezitaţi să folosiţi adresa de E-mail: secretariat (around) pontes.ro, specificând user-ul şi parola dorite.


Site creat din 2006 și dezvoltat până în 2024 de Departamentul IT Pontes