Sari la conţinut

ENGLISH ENGLISH Language | ROMÂNĂ Limba ROMÂNĂ

+ Mărește textul - Micșorează textul

Caută Prima pagină  Contact

Biblioteca Pontes - Cărți pentru nevăzători

Aici este biblioteca Pontes, unde se pot găsi câteva zeci de mii de cărți în format electronic.
La această bază de date pot avea acces doar persoanele cu dizabilități de vedere. Acestora li se creează la cerere un cont cu care să se poată loga și apoi să poată împrumuta cărțile dorite.
Pentru plata găzduirii acestei biblioteci avem nevoie de fonduri pe care ne-am bucura să le strângem de la utilizatori prin donații. Considerăm că o sumă de 30 de lei pe an nu înseamnă prea mult pentru un utilizator.
Ca utilizator al versiunii Standard, fără donația de 30 de lei, puteți descărca maxim 3 cărți pe durata a 24 de ore. Ca utilizator Premium puteți descărca 15 cărți pe zi.
Cei 30 de lei pentru Biblioteca Premium pot fi oricând plătiți cu cardul din pagina de plăți a Asociației Pontes.

Dacă aveți deja un user și o parolă valide, Intrați în bibliotecă!

Dacă sunteți membru cu deficiență vizuală și doriți un nume de utilizator și o parolă pentru a intra în Biblioteca Pontes, trebuie să vă înregistrați completând formularul de la link-ul următor:
Formular de înregistrare în Biblioteca Pontes
După completarea și expedierea formularului electronic, secretariatul va aștepta să trimiteți o copie după buletin și după certificatul de grad, astfel încât să poată valida înregistrarea.
Puteți trimite imediat după completarea formularului un E-mail la secretariat@pontes.ro, E-mail în care, în caz că nu ați trimis deja anterior, să atașați o copie scanată după cartea de identitate și una după certificatul de handicap.
Nu uitați să specificați și numele de utilizator ales în E-mail-ul cu actele, pentru a știi ce cont trebuie activat. Dacă nu ați creat un cont și doriți să facem noi acest lucru, vă rugăm să specificați ce nume de utilizator și parolă doriți.


Site creat din 2006 și dezvoltat până în 2024 de Departamentul IT Pontes