Sistemul de operare Android - accesibilitate, programe etc
Moderator: Manu
- Manu
- General de divizie
E bine daca exista si ceva pentru PDF, eu nici nu stiam ca Alreader nu citeste acest format.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
- Manu
- General de divizie
Nu prea cred sa existe ceva cu Android mai nou, dar si cu tastatura fizica, adica unul care sa fie accesibil.
Ai putea sa iti cumperi tastatura bluetooth pentru un telefon actual cu Android
Ai putea sa iti cumperi tastatura bluetooth pentru un telefon actual cu Android
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In plus, dupa ultimul update de sistem, au aparut imbunatatiri semnificative: talkback are, ca la Ios / ipad cortina, de asemenea meniul sub forma de lista mi se pare mult mai practic; s-a introdus si posibilitatea activarii si dezactivarii talkbackului prin apasarea simultana a butoanelor de volum.
A! si pentru utilizatorii de allreader, s-a remediat problema cu citirea numelui fisierelor deschise din browserul programului.
A! si pentru utilizatorii de allreader, s-a remediat problema cu citirea numelui fisierelor deschise din browserul programului.
Cornel
Salutare!Spune-ti-mi va rog,pe unul dintre telefoanele:
http://www.cel.ro/telefoane-mobile/tele ... oC7zzw_wcB,
http://www.gsmarena.com/nokia_c3-3269.php
pot instala voce?Aveti idee pe ce sistem de operare este bazat samsung galaxy-y-pro-dual-sim?
http://www.cel.ro/telefoane-mobile/tele ... oC7zzw_wcB,
http://www.gsmarena.com/nokia_c3-3269.php
pot instala voce?Aveti idee pe ce sistem de operare este bazat samsung galaxy-y-pro-dual-sim?
Primul are android prea vechi, iar al doilea nu are android deloc.
Telefoane cu qwerty mai noi sunt samsung galaxy chat si sony ericsson xperia mini pro. Mai noi decat astea, dar nu suficient de noi. Eu personal nu le recomand. Lipsesc prea multe functii.
Telefoane cu qwerty mai noi sunt samsung galaxy chat si sony ericsson xperia mini pro. Mai noi decat astea, dar nu suficient de noi. Eu personal nu le recomand. Lipsesc prea multe functii.
Vortex Website
Maximum de confort, cu minimum de efort.
Maximum de confort, cu minimum de efort.
e vorba de actualizarea sistemului la android 5.1.1., cred ca in urma cu vreo trei saptamani a fost acest update care a inclus si actualizarile talkbackului versiune 4.2.
Trebuie insa sa mergi in accesibilitate, talkback setari si sa activezi/bifezi:
afisarea meniurilor ca lista
comanda de suspendare reluare a serviciilor talkback - apasare lunga pe butoanele de volum
reducerea luminozitatii cand talkback e activ, ceea ce face ca ecranul sa fie alb, iar cand se suspenda talkbackul, ecranul normal revine la luminozitatea setata.
dar verifica mai intai daca e android 5.1.1 - mergi in setari, parca mai jos de accesibilitate este despre telefon si acolo poti vedea versiunea sistemului.
Trebuie insa sa mergi in accesibilitate, talkback setari si sa activezi/bifezi:
afisarea meniurilor ca lista
comanda de suspendare reluare a serviciilor talkback - apasare lunga pe butoanele de volum
reducerea luminozitatii cand talkback e activ, ceea ce face ca ecranul sa fie alb, iar cand se suspenda talkbackul, ecranul normal revine la luminozitatea setata.
dar verifica mai intai daca e android 5.1.1 - mergi in setari, parca mai jos de accesibilitate este despre telefon si acolo poti vedea versiunea sistemului.
Cornel
Salut!Vortex spuneai ca primul telefon pe care l-am prezentat are versiune prea veche de android iar cel de al II-lea nu are android deloc.
Sincer sa fiu nu m-ar interesa prea mult versiunea de android,important e sa-mi functioneze skype pe unul din ele.Poti sa-mi spui versiunea sistemului de operare pentru primul telefon?Am cautat pe internet insa nu am gasit.
Sincer sa fiu nu m-ar interesa prea mult versiunea de android,important e sa-mi functioneze skype pe unul din ele.Poti sa-mi spui versiunea sistemului de operare pentru primul telefon?Am cautat pe internet insa nu am gasit.