Informatia dumneavoastra este insa utila fiindca ne arata care este situatia din inca un punct de vedere, pentru a nu cadea nici in cealalta extrema si sa ajungem sa credem nici ca in absolut toate cazurile se cer garantii sau se fac verificari.
Daca exista insa multe astfel de cazuri de care spuneti, asta arata inca o data in plus ca ori englezii au probabil parte de mai putini hoti si tepari care pleaca fara sa plateasca cheltuielile, asa incat nu au motive sa isi ia acele masuri de protectie, ori legile la ei functioneaza intr-adevar bine incat cei onesti sunt protejati.
Asa este, am citit dar cred ca mi-a scapat din vedere acea mentiune despre suprataxa.
Cred ca m-am obisnuit sa fiu imun la asa ceva fiindca de 16 ani de cand am telefon mobil nu am platit niciodata telefonul asa ca nu mi-a atras atentia.

Acum se pot face apeluri obisnuite, dar ne tin la telefon si cate o jumatate de ora pana sa raspunda operatorii, asa ca tot un soi de suprataxa este. Ma rog, ca sa spun adevarul complet, acum este mult mai bine de vreo doi ani, dar inainte era super nasol. Odata am asteptat la telefon 35 de minute, am si protestat pentru asta dupa ce mi-a raspuns operatorul, dar mi-a spus ca e inca OK ca am stat doar atat, fiindca au fost si cazuri in care altii au asteptat 50 de minute.
Or in acel caz, cel putin asa cum era inainte era mai rau decat cu suprataxa, fiindca daca ar fi trebuit sa platesc telefonul ar fi trebuit si sa platesc mai mult, dar in plus as fi si pierdut timpul. Mai ales ca pe langa ca trebuia sa astept, nu stiu de ce, dar nici nu puteam sa pun telefonul pe speaker, ci trebuia sa stau cu el lipit de ureche, asa incat chiar era timp pierdut.