Swim factory, simulator de inot online
Moderator: Manu
-
- Capitan
Swim factory, simulator de inot online
Salut.
M-am gandit sa creez acest topic pentru a discuta despre jocul online numit "Swim factory".
In acest joc esti manager-ul unei echipe de inot, si trebuie sa participi la competitii.
jocul se poate juca la link-ul urmator:
http://www.swimfactory.org
Link-ul catre acest joc poate fi gasit de asemenea in topic-ul "Jocuri pe site", dar deoarece acesta este topicul jocului, m-am gandit sa il mai postez si aici.
Aici puteti pune intrebari referitoare la joc, puteti discuta despre diversele etape de campionat, cum s-au desfasurat acestea, ce parere aveti, etc.
Eu personal, n-am inteles ce a fost cu barajul de promovare de astazi, si ce se va intampla mai departe...
M-am gandit sa creez acest topic pentru a discuta despre jocul online numit "Swim factory".
In acest joc esti manager-ul unei echipe de inot, si trebuie sa participi la competitii.
jocul se poate juca la link-ul urmator:
http://www.swimfactory.org
Link-ul catre acest joc poate fi gasit de asemenea in topic-ul "Jocuri pe site", dar deoarece acesta este topicul jocului, m-am gandit sa il mai postez si aici.
Aici puteti pune intrebari referitoare la joc, puteti discuta despre diversele etape de campionat, cum s-au desfasurat acestea, ce parere aveti, etc.
Eu personal, n-am inteles ce a fost cu barajul de promovare de astazi, si ce se va intampla mai departe...
Stefan
Mi s-a cam taiat elanul cum se spune.Pacat de el ca e browser-based. oare de ce toate jocurile care mi se pa a fi frumoase si incitante si as vrea sa le joc se fac in browser?Hm...grea-ntrebare.Dar asta e.Imi amintesc ca am mai vrut sa joc un joc Baiat de cartier sau ceva-n genul asta si tot asa era jocul.Aceste jocuri browser-based sunt mai usor de creat sau care-i problema?Hai sa zicem ca sunt mai usor de creeat.1 din raspunsuri asta ar fi la intrebarea mea.al 2-lea e ca pot avea mai multe persoane acces la el.Sau mai putine depinde din ce unghi privesti.Ma rog in concluzie nici pe acesta nu-l pot juca.Asta e.Bafta multa tuturor.
-
- Colonel
Nu prea inteleg ce te impiedica, tehnic, sa joci jocuri browser based. Ai acces la internet, poti folosi browserul, ca doar scrii pe forum... Care e atunci dificultatea reala in a juca ceva browser-based, in contextul in care jocul respectiv e totusi accesibil, din moment ce si alti forumisti il pot juca?
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Salutare prieteni.Haideti sa va lamuresc putin de ce am spus ca nu prea-mi plac jocurile browser-based.Am mai incercat mai acum vreo 2-3 luni un joc browser-based(baiat de cartier)care dupa descriere parea interesant.Dar s-a dovedit invers.Nu prea l-am putut accesa si prin urmare l-am abandonat.Tot asa am mai incercat un joc cu fotbal(nu-mi mai amintesc exact cum se numea)si nu l-am putut juca.In schimba am un joc pe calculator creat de Manu si pot spune ca e chiar interesant.Chiar imi place acel joc(pontes milionaire).De aceea spun ca nu prea sunt pe placul meu jocurile browser-based.
Acest joc este accesibil cu cititorul de ecran. Nu stiu ce ai incercat pentru fotbal, dar daca vrei unul accesibil, pe care il joaca multi nevazatori, poti sa incerci:
www.hattrick.org
deasemenea, unul accesibil de rugby, gasesti la:
www.rugbyspirit.net
despre acestea, s-a discutat si in alte topicuri.
www.hattrick.org
deasemenea, unul accesibil de rugby, gasesti la:
www.rugbyspirit.net
despre acestea, s-a discutat si in alte topicuri.
-
- Capitan
Amice(ITichir)eu mi-as dori un joc fara browserbased.Sa se joace pe calculator.Exact cum este si Pontes milionaire.Am mai incercat un joc browser-based dupa cum am mai spus si nu prea mi-a placut.Nu l-am putut controla deloc.Si pana la urma am ajuns la concluzia ca tot un joc downloadabil mi-ar fi de folos.
-
- Capitan
Daca vrei sa-ti imbogatesti cunostintele in ceea ce priveste navigarea pe Internet, exista o emisiune numitaJaws pe Netrealizata de Emanuel Boboiu, in anul 2008.
In emisiune a fost utilizata versiunea de Jaws 9.0 cu sintetizatorul Eloquence in limba italiana.
Nota: Aceasta emisiune este valabila si pentru versiunile ulterioare de Jaws.
In emisiune a fost utilizata versiunea de Jaws 9.0 cu sintetizatorul Eloquence in limba italiana.
Nota: Aceasta emisiune este valabila si pentru versiunile ulterioare de Jaws.