Swim factory, simulator de inot online

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Stefan_Ilioaica
Capitan

Swim factory, simulator de inot online

Mesaj de Stefan_Ilioaica »

Salut.
M-am gandit sa creez acest topic pentru a discuta despre jocul online numit "Swim factory".
In acest joc esti manager-ul unei echipe de inot, si trebuie sa participi la competitii.
jocul se poate juca la link-ul urmator:
http://www.swimfactory.org
Link-ul catre acest joc poate fi gasit de asemenea in topic-ul "Jocuri pe site", dar deoarece acesta este topicul jocului, m-am gandit sa il mai postez si aici.
Aici puteti pune intrebari referitoare la joc, puteti discuta despre diversele etape de campionat, cum s-au desfasurat acestea, ce parere aveti, etc.
Eu personal, n-am inteles ce a fost cu barajul de promovare de astazi, si ce se va intampla mai departe...
Stefan
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Din curiozitate.Este un joc browser based sau se downloadeaza pentru a-l putea juca?Asta una din curiozitati a 2 a curiozitate.Cum se joaca?Am inteles ce trebuie sa faci...dar controale chestii de astea ma refer eu.
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

Sa raspund pe rand... Barajul de promovare 8) , dupa cum ii spune si numele, este pentru promovare. Partea buna e ca ai promovat in prima liga, iar partea rea e ca am promovat si eu. Intr-adevar, e un joc browser bassed.
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Mi s-a cam taiat elanul cum se spune.Pacat de el ca e browser-based. :cry: oare de ce toate jocurile care mi se pa a fi frumoase si incitante si as vrea sa le joc se fac in browser?Hm...grea-ntrebare.Dar asta e.Imi amintesc ca am mai vrut sa joc un joc Baiat de cartier sau ceva-n genul asta si tot asa era jocul.Aceste jocuri browser-based sunt mai usor de creat sau care-i problema?Hai sa zicem ca sunt mai usor de creeat.1 din raspunsuri asta ar fi la intrebarea mea.al 2-lea e ca pot avea mai multe persoane acces la el.Sau mai putine depinde din ce unghi privesti.Ma rog in concluzie nici pe acesta nu-l pot juca.Asta e.Bafta multa tuturor.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Nu prea inteleg ce te impiedica, tehnic, sa joci jocuri browser based. Ai acces la internet, poti folosi browserul, ca doar scrii pe forum... Care e atunci dificultatea reala in a juca ceva browser-based, in contextul in care jocul respectiv e totusi accesibil, din moment ce si alti forumisti il pot juca?
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Salutare prieteni.Haideti sa va lamuresc putin de ce am spus ca nu prea-mi plac jocurile browser-based.Am mai incercat mai acum vreo 2-3 luni un joc browser-based(baiat de cartier)care dupa descriere parea interesant.Dar s-a dovedit invers.Nu prea l-am putut accesa si prin urmare l-am abandonat.Tot asa am mai incercat un joc cu fotbal(nu-mi mai amintesc exact cum se numea)si nu l-am putut juca.In schimba am un joc pe calculator creat de Manu si pot spune ca e chiar interesant.Chiar imi place acel joc(pontes milionaire).De aceea spun ca nu prea sunt pe placul meu jocurile browser-based.
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

Acest joc este accesibil cu cititorul de ecran. Nu stiu ce ai incercat pentru fotbal, dar daca vrei unul accesibil, pe care il joaca multi nevazatori, poti sa incerci:

www.hattrick.org

deasemenea, unul accesibil de rugby, gasesti la:

www.rugbyspirit.net

despre acestea, s-a discutat si in alte topicuri.
Stefan_Ilioaica
Capitan

Abia astept campionatul de sambata! Banuiesc ca o sa fie masacru acolo...
Stefan
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

8) Voi fi la start. Baietii mei sunt in forma maxima. Totusi, eu prefer jocul de rugby, pentru ca are mai multe obtiuni in stabilirea strategiei si mai invatam ceva nou.
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Amice(ITichir)eu mi-as dori un joc fara browserbased.Sa se joace pe calculator.Exact cum este si Pontes milionaire.Am mai incercat un joc browser-based dupa cum am mai spus si nu prea mi-a placut.Nu l-am putut controla deloc.Si pana la urma am ajuns la concluzia ca tot un joc downloadabil mi-ar fi de folos.
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

E clar! Vorbim de lucruri diferite. Jocul care ti-a placut, e de cultura generala, iar swimfactory e un joc de management.
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Observ ca nu m-ati inteles in totalitate toti.Nu am spus ca-mi place numai Pontes milionaire.Mi-ar place niste jocuri cu actiune,gasti,batai de cartier,jafuri si tot felul de crime.Dar nu browser-based.Pe calculator.Si de preferat sa se joace cu programul jaws.
Stefan_Ilioaica
Capitan

In primul rand, tipul de jocuri care il doresti tu nu prea exista.
Si jocurile browser based tot cu jaws se joaca.
Eu nu inteleg ce ai vrut tu sa spui prin "Nu il pot controla".
Stefan
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Fara suparare dar cred ca am fost destul de clar.Nu puteam face nimic pe el.Si l-am abandonat.Poate pe viitor am sa-nvat si eu sa joc jocuri browser-based mai ales ca mi-ar place sa-nvat ca asa nu as mai incarca memoria calculatorului.
Alexandru
Plutonier

Mesaj de Alexandru »

Daca vrei sa-ti imbogatesti cunostintele in ceea ce priveste navigarea pe Internet, exista o emisiune numitaJaws pe Netrealizata de Emanuel Boboiu, in anul 2008.

In emisiune a fost utilizata versiunea de Jaws 9.0 cu sintetizatorul Eloquence in limba italiana.

Nota: Aceasta emisiune este valabila si pentru versiunile ulterioare de Jaws.
Scrie răspuns