Programe de facut copie de sistem, compatibile cu Jaws-ul
Moderator: Manu
-
- Sergent major
Programe de facut copie de sistem, compatibile cu Jaws-ul
Pentru nevazatori, este imposibil sa instaleze un sistem de operare. Asa ca cea mai buna metoda ramane sa faca o copie de sistem, iar ulterior sa o restaureze. Aici puteti posta , daca stiti, astfel de programe.
Renunta la ce nu poti pastra, pentru a castiga ce nu poti pierde!!!
Salut,
Am auzit si eu de Terrabyte ca ar fi accesibil.
Mai e si alta metoda de a instala windows ca orb, numita unattended installation. Exista niste programe care pot crea imagini de windows care se instaleaza automat, autocompletand chiar si serialul. Asta nu e ilegal deloc daca aveti Windows legal, asa ca nu sariti pe mine.
Diferenta dintre metoda asta si clonarea hard disk-ului e ca unattended installation e un simplu kit de windows, nu contine fisiere specifice sistemului pe care a fost creata, deci poate fi instalata pe orice pc, ca orice windows.
Pana acum, eu am avut mereu cu cine sa instalez windows si nu am avut nevoie de asta, asa ca nu stiu exact cum se face. Google stie.
Daca o sa ma ocup vreodata serios de asta, si nu am sa uit, am sa postez.
Am auzit si eu de Terrabyte ca ar fi accesibil.
Mai e si alta metoda de a instala windows ca orb, numita unattended installation. Exista niste programe care pot crea imagini de windows care se instaleaza automat, autocompletand chiar si serialul. Asta nu e ilegal deloc daca aveti Windows legal, asa ca nu sariti pe mine.
Diferenta dintre metoda asta si clonarea hard disk-ului e ca unattended installation e un simplu kit de windows, nu contine fisiere specifice sistemului pe care a fost creata, deci poate fi instalata pe orice pc, ca orice windows.
Pana acum, eu am avut mereu cu cine sa instalez windows si nu am avut nevoie de asta, asa ca nu stiu exact cum se face. Google stie.
Daca o sa ma ocup vreodata serios de asta, si nu am sa uit, am sa postez.
Vortex Website
Maximum de confort, cu minimum de efort.
-
- Sergent major
Restaurare
Nu stiu dece, dar cu Terabyte nu-mi da voie sa restaurez... Imi spune ca partitia pe care doresc sa restaurex este in uz. Ar fi vreo solutie?
Si mai vreau sa stiu inca ceva. Pot avea doua sisteme de operare pe acelas PC... Cum fac sa le instalez. La instalarea celui lalt aleg doar alta partitie, sau si altceva?
Si mai vreau sa stiu inca ceva. Pot avea doua sisteme de operare pe acelas PC... Cum fac sa le instalez. La instalarea celui lalt aleg doar alta partitie, sau si altceva?
Renunta la ce nu poti pastra, pentru a castiga ce nu poti pierde!!!
Cel mai bine e sa faci imaginea pe DVD si sa nu incepi restaurarea cand esti deja in Windows. Pune DVD-ul in unitate, restarteaza si dupa ce s-a incarcat apasa y. Dupa ce a terminat treaba, va scoate singur DVD-ul din unitate. Mai dai enter de doua ori [odata pentru finish si odata pentru restart] si gata.
Re: Restaurare
In mod normal, merge pur si simplu instalat pe alta partitie.bordanc_nicu scrie: Si mai vreau sa stiu inca ceva. Pot avea doua sisteme de operare pe acelas PC... Cum fac sa le instalez. La instalarea celui lalt aleg doar alta partitie, sau si altceva?
Cel de-al doilea sistem il vede pe primul si il introduce in bootloader.
Vortex Website
-
- Sergent major
-
- Sergent major