Programe de facut copie de sistem, compatibile cu Jaws-ul

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Bordanc_Nicu
Sergent major

Programe de facut copie de sistem, compatibile cu Jaws-ul

Mesaj de Bordanc_Nicu »

Pentru nevazatori, este imposibil sa instaleze un sistem de operare. Asa ca cea mai buna metoda ramane sa faca o copie de sistem, iar ulterior sa o restaureze. Aici puteti posta , daca stiti, astfel de programe.
Renunta la ce nu poti pastra, pentru a castiga ce nu poti pierde!!!
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

Terabyte Unlimited Image For Windows este un program foarte usor de folosit si compatibil cu Jaws-ul.
Vortex
Sublocotenent

Mesaj de Vortex »

Salut,
Am auzit si eu de Terrabyte ca ar fi accesibil.
Mai e si alta metoda de a instala windows ca orb, numita unattended installation. Exista niste programe care pot crea imagini de windows care se instaleaza automat, autocompletand chiar si serialul. Asta nu e ilegal deloc daca aveti Windows legal, asa ca nu sariti pe mine.:)
Diferenta dintre metoda asta si clonarea hard disk-ului e ca unattended installation e un simplu kit de windows, nu contine fisiere specifice sistemului pe care a fost creata, deci poate fi instalata pe orice pc, ca orice windows.
Pana acum, eu am avut mereu cu cine sa instalez windows si nu am avut nevoie de asta, asa ca nu stiu exact cum se face. Google stie.:)
Daca o sa ma ocup vreodata serios de asta, si nu am sa uit, am sa postez.
Vortex Website
Maximum de confort, cu minimum de efort.
Bordanc_Nicu
Sergent major

Restaurare

Mesaj de Bordanc_Nicu »

Nu stiu dece, dar cu Terabyte nu-mi da voie sa restaurez... Imi spune ca partitia pe care doresc sa restaurex este in uz. Ar fi vreo solutie?
Si mai vreau sa stiu inca ceva. Pot avea doua sisteme de operare pe acelas PC... Cum fac sa le instalez. La instalarea celui lalt aleg doar alta partitie, sau si altceva?
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

Cel mai bine e sa faci imaginea pe DVD si sa nu incepi restaurarea cand esti deja in Windows. Pune DVD-ul in unitate, restarteaza si dupa ce s-a incarcat apasa y. Dupa ce a terminat treaba, va scoate singur DVD-ul din unitate. Mai dai enter de doua ori [odata pentru finish si odata pentru restart] si gata.
Vortex
Sublocotenent

Re: Restaurare

Mesaj de Vortex »

bordanc_nicu scrie: Si mai vreau sa stiu inca ceva. Pot avea doua sisteme de operare pe acelas PC... Cum fac sa le instalez. La instalarea celui lalt aleg doar alta partitie, sau si altceva?
In mod normal, merge pur si simplu instalat pe alta partitie.
Cel de-al doilea sistem il vede pe primul si il introduce in bootloader.
Vortex Website
Maximum de confort, cu minimum de efort.
Bordanc_Nicu
Sergent major

Mesaj de Bordanc_Nicu »

Da, dar eu am avut doar un hard cand am facut imaginea. Am mai adaugat unul, iar acum pe cel adaugat il vede ca disk 0. Metoda cu tasta y va face o alta partitie? sau va inlocui vechia partitie de sistem.
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

Nu face alta partitie. Doar restaureaza imaginea.
Bordanc_Nicu
Sergent major

Mesaj de Bordanc_Nicu »

Da, dar unde o restaureaza? In partitia de sistem, pe care o formateaza, ori in alta, ne stergand nimic.
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

O restaureaza in locul unde a fost initial, stergand vechile informatii. Deasemenea, daca dai spatiu in loc de y ti se deschide un meniu cu mai multe obtiuni.
Scrie răspuns