audio quake
Moderator: Manu
audio quake
Salut la toti!!!
Acum vreo cateva saptamani am gasit un joc, mai exact jocul Quake adaptat pentru nevazatori. Cel mai mult mi-a placut la jocul acesta faptul ca se poate juca online. Acest joc are de asemenea si un single player mode. In acest joc esti un erou care trebuie sa omoare tot felul de monstri folosind diferite arme. La single player exista si un death match mode. adica joci tu contra unor boti, playeri controlati de calculator, si poti forma chiar echipe. Aceasta functie se afla de asemenea si la online mode. Mai exista si un cooperative mode. In acest mod vei coopera cu botii ca sa distrugeti monstrii.
Cam aceasta ar fi o prezentare sumara a jocului. Am pus acest joc pe http://jocuri.computerulmeu.ro
Pentru date de logare contactati-ne ori pe mine ori pe Bogdan. IDul meu de mess il gasiti la semnatura.
Acum vreo cateva saptamani am gasit un joc, mai exact jocul Quake adaptat pentru nevazatori. Cel mai mult mi-a placut la jocul acesta faptul ca se poate juca online. Acest joc are de asemenea si un single player mode. In acest joc esti un erou care trebuie sa omoare tot felul de monstri folosind diferite arme. La single player exista si un death match mode. adica joci tu contra unor boti, playeri controlati de calculator, si poti forma chiar echipe. Aceasta functie se afla de asemenea si la online mode. Mai exista si un cooperative mode. In acest mod vei coopera cu botii ca sa distrugeti monstrii.
Cam aceasta ar fi o prezentare sumara a jocului. Am pus acest joc pe http://jocuri.computerulmeu.ro
Pentru date de logare contactati-ne ori pe mine ori pe Bogdan. IDul meu de mess il gasiti la semnatura.
- Manu
- General de divizie
Totusi, spune-ne si nou cam cum se instaleaza... Eu am dedus ca dupa ce instalez, pun continutul ID1 peste cel initial din ID1. AM facut bine?
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Plutonier
buna vali asi vrea sa stiu si eu cum e cu datele de logacest
buna asi dori sa stiu si eu cum e cu datele astea de logare si daca poti vali sa imi dai si mie id-ul tau de mess mersi mult
pentru cei care joaca audio quake: as vrea sa va spun ca am dat de un server care merge aproape non stop. pentru a juca online pe acel server va trebuie diferite fisiere. contactatine pe mine sau pe bogdan si vi le vom da cu placere. as vrea sa va mai spun ca serverul foloseste si un mod care functioneaza cu jocul. acest mod aduce ca nou arme noi, sageti otravite, si altele.. si ce imi place mie: o sabie de jedi.. id-ul meu il gasiti la semnatura.
-
- Plutonier
ma poate ajuta si pe mine cineva?
buna ma poate ajuta si pe mine cineva asi vrea sa stiu unde trebue sa intru sa imi fac cont mersi mult.
-
- Capitan
-
- Plutonier
salut. din pacate versiunea de pe server nu este actualizata si nu are serverele pe care poti intra ca sa joci online. incearca insa versiunea de pe site-ul
www.andrelouis.com/qstats
aici vei gasi un link download preconfigured version with jedy quake mod, sau ceva de genu. descarca fisierul ala si extrage-l si ar trebui sa poti juca online fara problem.
www.andrelouis.com/qstats
aici vei gasi un link download preconfigured version with jedy quake mod, sau ceva de genu. descarca fisierul ala si extrage-l si ar trebui sa poti juca online fara problem.
-
- Plutonier
dupa cate stiu versiunea de pe serverul www.jocuri.computerulmeu.ro este full. dar nu mai stiu cum functioneaza.
-
- Plutonier