audio quake

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Valentin
Sublocotenent

audio quake

Mesaj de Valentin »

Salut la toti!!!

Acum vreo cateva saptamani am gasit un joc, mai exact jocul Quake adaptat pentru nevazatori. Cel mai mult mi-a placut la jocul acesta faptul ca se poate juca online. Acest joc are de asemenea si un single player mode. In acest joc esti un erou care trebuie sa omoare tot felul de monstri folosind diferite arme. La single player exista si un death match mode. adica joci tu contra unor boti, playeri controlati de calculator, si poti forma chiar echipe. Aceasta functie se afla de asemenea si la online mode. Mai exista si un cooperative mode. In acest mod vei coopera cu botii ca sa distrugeti monstrii.
Cam aceasta ar fi o prezentare sumara a jocului. Am pus acest joc pe http://jocuri.computerulmeu.ro
Pentru date de logare contactati-ne ori pe mine ori pe Bogdan. IDul meu de mess il gasiti la semnatura.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Totusi, spune-ne si nou cam cum se instaleaza... Eu am dedus ca dupa ce instalez, pun continutul ID1 peste cel initial din ID1. AM facut bine?
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

da. aia cu id 1 e bine. dar trebuie ca la instalare sa nu fi instalat mindgrid audio quake.
Bogdan_Muresan
Plutonier

Mesaj de Bogdan_Muresan »

E un joc bun numai ca orientarea e cam varza, adica nu prea ma orientez. Nu are nici puncte cardinale si nu prea ma descurc.
Ludi
Sergent

buna vali asi vrea sa stiu si eu cum e cu datele de logacest

Mesaj de Ludi »

buna asi dori sa stiu si eu cum e cu datele astea de logare si daca poti vali sa imi dai si mie id-ul tau de mess mersi mult
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

id-ul meu este ninutz2006
de fapt il puteti gasi si mai jos la semnatura......
baga-ma la tine in lista ludi si o sa te lamuresc eu cum e cu datele de logare..
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

pentru cei care joaca audio quake: as vrea sa va spun ca am dat de un server care merge aproape non stop. pentru a juca online pe acel server va trebuie diferite fisiere. contactatine pe mine sau pe bogdan si vi le vom da cu placere. as vrea sa va mai spun ca serverul foloseste si un mod care functioneaza cu jocul. acest mod aduce ca nou arme noi, sageti otravite, si altele.. si ce imi place mie: o sabie de jedi.. id-ul meu il gasiti la semnatura.
Bogdan_Muresan
Plutonier

Mesaj de Bogdan_Muresan »

Este un server foarte bun. Daca ne-am strange mai multi sa jucam ar fi super. Asa numai 2, 3 e plictisitor.
Ludi
Sergent

ma poate ajuta si pe mine cineva?

Mesaj de Ludi »

buna ma poate ajuta si pe mine cineva asi vrea sa stiu unde trebue sa intru sa imi fac cont mersi mult.
Stefan_Ilioaica
Capitan

Mesaj de Stefan_Ilioaica »

salut!
as vrea sa stiu si de ce nu mai merge sa fac cont si daca se poate remedia aceasta problema intr-un fel.
Stefan
Vlad_Ciotescu
Plutonier

Mesaj de Vlad_Ciotescu »

buna eu deocamdata n-am nici o problema doar ca nu-l pot instala de pe jocuri.computerulmeu.ro. si as vrea sa-mi explicati careva cum se instaleaza.
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

salut. din pacate versiunea de pe server nu este actualizata si nu are serverele pe care poti intra ca sa joci online. incearca insa versiunea de pe site-ul
www.andrelouis.com/qstats
aici vei gasi un link download preconfigured version with jedy quake mod, sau ceva de genu. descarca fisierul ala si extrage-l si ar trebui sa poti juca online fara problem.
Vlad_Ciotescu
Plutonier

Mesaj de Vlad_Ciotescu »

multumesc. dar m-ajuti sa fac rost de versiunea full a acestui joc?
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

dupa cate stiu versiunea de pe serverul www.jocuri.computerulmeu.ro este full. dar nu mai stiu cum functioneaza.
Vlad_Ciotescu
Plutonier

Mesaj de Vlad_Ciotescu »

buna am o problema.
dimineata aceasta l-am instalat complet si nu merg deloc sunetele.
Imi poate explica cineva cum pot face jocul sa mearga? Ca nici macar comenzile din chat nu mai merg.
Scrie răspuns