Chillingham - un joc super
Moderator: Manu
- Manu
- General de divizie
Chillingham - un joc super
Cred ca multi dintre nevazatorii pasionati de jocuri a auzit deja de existenta unui joc produs de BaviSoft - Chillingham. Acesta e chiar tare, atatea chestii diferite in el, unele mai complexe decat altele, incat chiar simti ca evadezi intr-o alta lume. Ne poate spune eventual Bogdan ce e cu jocul mai amanuntit...
Eu am intrat acum, in primul rand ca sa-l intreb o chestie in care nu ma mai descurc:
Am ajuns intr-un loc in care am dus gandacii profesorului, toti de care avea nevoie pentru experimentele lui, am rezolvat problema intelegerii cu batranul de pe insula, iar in prezent... am ceva carte pe car ebanuiesc ca ar trebui sa o duc la biblioteca... In acea biblioteca... deocamdata bibliotecarul pare foarte ocupat; in magazinul de antichitati, vanzatoarea, dupa ce am obosit omorandu-i mustele cu un sprei, se tot rasteste la mine cand vreau sa o abordez: "Kan't you see I'm busy!?". Deci... nimeni nu ma pre abaga in seama in acel sat, chiar si la biserica, organista canta de zor fara sa vada macar ca a intrat cineva.
Astept ajutor.
Eu am intrat acum, in primul rand ca sa-l intreb o chestie in care nu ma mai descurc:
Am ajuns intr-un loc in care am dus gandacii profesorului, toti de care avea nevoie pentru experimentele lui, am rezolvat problema intelegerii cu batranul de pe insula, iar in prezent... am ceva carte pe car ebanuiesc ca ar trebui sa o duc la biblioteca... In acea biblioteca... deocamdata bibliotecarul pare foarte ocupat; in magazinul de antichitati, vanzatoarea, dupa ce am obosit omorandu-i mustele cu un sprei, se tot rasteste la mine cand vreau sa o abordez: "Kan't you see I'm busy!?". Deci... nimeni nu ma pre abaga in seama in acel sat, chiar si la biserica, organista canta de zor fara sa vada macar ca a intrat cineva.
Astept ajutor.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Plutonier
- Manu
- General de divizie
Eu stiu ca am dus o potiune batranului si mi-a dat la schimb o carte. Ce fac cu acea carte?
-
- Plutonier
- Manu
- General de divizie
Trebuie sa ma uit prin inventar si sa spunmai clar ce si cum... cand ajung acasa o sa vad cum stau lucrurile. Acum sunt pe la clubul nostru si... m-am prins cu tipariri si scanari, iar de jucat joc pe desktop... deci nu am la mine jocul salvat.
- Manu
- General de divizie
Din pacate am plecat din Cluj fara sa vad ce e cu Chillingham-ul in stadiu in care am ajuns eu. Oricum, din cate imi dau seama... inca nu am primit alunele alea pe care sa le dau papagalului.
Probabil ca o carte din inventarul meu trebuie sa o dau batranului, sper sa nu trebuiasca din nou sa il imit ca... imi e groaza. E cam mult cerut sa tii minte un sir de 10 sunete, patru diferite.
Probabil ca o carte din inventarul meu trebuie sa o dau batranului, sper sa nu trebuiasca din nou sa il imit ca... imi e groaza. E cam mult cerut sa tii minte un sir de 10 sunete, patru diferite.
- Manu
- General de divizie
In sfarsit, am mai apucat sa ma joc pe acolo prin Chillingham. Am alunele, le dau papagalului, el le rontaie si imi canta ceva... Ei... am incercat sa cant si eu la orga din biserica, dar... imi tot spune ca organista canta in acel moment, nu se poate.
Mai am Hermiting Book, dar... nu stiu, ma gandeam ca ar trebui sa o duc la biblioteca, insa acolo... nu prea am ce face, tot se face apel la liniste si bibliotecara... nu are chef deloc.
Nu prea am reusit nimic si... am iesit din joc, parca nu mai am rabdare sa stau si sa tot incert o mie de posibilitati.
Data viitoare o sa ii dau batranului cartea, poate asta sa fie o solutie. Azi nu am mai avut chef sa merg pe insula... lua ceva timp sa iau pluta, sa vaslesc etc, etc...
Mai am Hermiting Book, dar... nu stiu, ma gandeam ca ar trebui sa o duc la biblioteca, insa acolo... nu prea am ce face, tot se face apel la liniste si bibliotecara... nu are chef deloc.
Nu prea am reusit nimic si... am iesit din joc, parca nu mai am rabdare sa stau si sa tot incert o mie de posibilitati.
Data viitoare o sa ii dau batranului cartea, poate asta sa fie o solutie. Azi nu am mai avut chef sa merg pe insula... lua ceva timp sa iau pluta, sa vaslesc etc, etc...
Manule... ca sa canti la minunata orga, trebuie sa o dai pe aia de acolo. Vezi ca ai in inventar o carte care te invata cum sa faci dansul ploii... urmeaza instructiunile si
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
-
- Plutonier
- Manu
- General de divizie
Nu stiu de ce carte vorbesti Sorin... Am doar una cu care nu gasesc nimic de facut... Ma uit la ea si nimic, vreau sa o dau bibliotecarei si mi se spune ca va avea nevoie in viitor de ea si ca acum pare a fi prea obosita, batranul - pustnicul... se pare ca nu o vrea, deci... tot blocat sunt si nu stiu ce sa fac...
-
- Plutonier
Du-te la biblioteca, si uita-te de mai multe ori la carti. O sa gaseasca una care te intereeseaza, vezi daca nu ai ascultat tutorialul
Blogul lui Sorin
- Manu
- General de divizie
Se gaseste la jocuri.computerulmeu.ro
Vorbeste cu Bogdan sau Vali pentru user si parola.
Vorbeste cu Bogdan sau Vali pentru user si parola.