Chillingham - un joc super

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Manu
General de divizie

Chillingham - un joc super

Mesaj de Manu »

Cred ca multi dintre nevazatorii pasionati de jocuri a auzit deja de existenta unui joc produs de BaviSoft - Chillingham. Acesta e chiar tare, atatea chestii diferite in el, unele mai complexe decat altele, incat chiar simti ca evadezi intr-o alta lume. Ne poate spune eventual Bogdan ce e cu jocul mai amanuntit...
Eu am intrat acum, in primul rand ca sa-l intreb o chestie in care nu ma mai descurc:
Am ajuns intr-un loc in care am dus gandacii profesorului, toti de care avea nevoie pentru experimentele lui, am rezolvat problema intelegerii cu batranul de pe insula, iar in prezent... am ceva carte pe car ebanuiesc ca ar trebui sa o duc la biblioteca... In acea biblioteca... deocamdata bibliotecarul pare foarte ocupat; in magazinul de antichitati, vanzatoarea, dupa ce am obosit omorandu-i mustele cu un sprei, se tot rasteste la mine cand vreau sa o abordez: "Kan't you see I'm busy!?". Deci... nimeni nu ma pre abaga in seama in acel sat, chiar si la biserica, organista canta de zor fara sa vada macar ca a intrat cineva.
Astept ajutor.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Bogdan_Muresan
Plutonier

Mesaj de Bogdan_Muresan »

Eu deja am terminat jocul asta. Este simplu:la magazinul de antichitati nu mai avem nici o treaba. Dupa ce au fost prinsi toti gandacii profesorul acela trebuie sa fii dat doua feluri de potiuni. O sticla trebuie dusa la batranul de pe insula iar de cealalta o sa avem nevoie mai tarziu.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Eu stiu ca am dus o potiune batranului si mi-a dat la schimb o carte. Ce fac cu acea carte?
Bogdan_Muresan
Plutonier

Cum se numeste acea carte? Eu stiu ca dupa ce ducem potiunea batranului acesta ne da niste alune.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Trebuie sa ma uit prin inventar si sa spunmai clar ce si cum... cand ajung acasa o sa vad cum stau lucrurile. Acum sunt pe la clubul nostru si... m-am prins cu tipariri si scanari, iar de jucat joc pe desktop... deci nu am la mine jocul salvat.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Din pacate am plecat din Cluj fara sa vad ce e cu Chillingham-ul in stadiu in care am ajuns eu. Oricum, din cate imi dau seama... inca nu am primit alunele alea pe care sa le dau papagalului.
Probabil ca o carte din inventarul meu trebuie sa o dau batranului, sper sa nu trebuiasca din nou sa il imit ca... imi e groaza. E cam mult cerut sa tii minte un sir de 10 sunete, patru diferite.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

In sfarsit, am mai apucat sa ma joc pe acolo prin Chillingham. Am alunele, le dau papagalului, el le rontaie si imi canta ceva... Ei... am incercat sa cant si eu la orga din biserica, dar... imi tot spune ca organista canta in acel moment, nu se poate.
Mai am Hermiting Book, dar... nu stiu, ma gandeam ca ar trebui sa o duc la biblioteca, insa acolo... nu prea am ce face, tot se face apel la liniste si bibliotecara... nu are chef deloc.
Nu prea am reusit nimic si... am iesit din joc, parca nu mai am rabdare sa stau si sa tot incert o mie de posibilitati.
Data viitoare o sa ii dau batranului cartea, poate asta sa fie o solutie. Azi nu am mai avut chef sa merg pe insula... lua ceva timp sa iau pluta, sa vaslesc etc, etc...
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Manule... ca sa canti la minunata orga, trebuie sa o dai pe aia de acolo. Vezi ca ai in inventar o carte care te invata cum sa faci dansul ploii... urmeaza instructiunile si 8)
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Bogdan_Muresan
Plutonier

Da. E tare jocul. Ar fii tare ca cei de la Bavisoft sa faca Chillingham 2. Din cate am inteles nu au abandonat jocurile.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Nu stiu de ce carte vorbesti Sorin... Am doar una cu care nu gasesc nimic de facut... Ma uit la ea si nimic, vreau sa o dau bibliotecarei si mi se spune ca va avea nevoie in viitor de ea si ca acum pare a fi prea obosita, batranul - pustnicul... se pare ca nu o vrea, deci... tot blocat sunt si nu stiu ce sa fac...
Bogdan_Muresan
Plutonier

Pai pentru a face dansul ploii trebuie sa avem o carte. De aceasta carte facem rost de la biblioteca. Trebuie sa va uitati la toate cartile pana cand o sa gasiti.
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Du-te la biblioteca, si uita-te de mai multe ori la carti. O sa gaseasca una care te intereeseaza, vezi daca nu ai ascultat tutorialul :P
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Ludi
Sergent

Mesaj de Ludi »

salutare lume asi vrea sa va rog sa ma ajutati si pe mine cu acest joc deunde pot face si eu rost de el varog mult de tot astept raspuns daca il are cineva si vrea sa vorbeasca cu mine il astept pe id-ul de mesenger ludy_frumusik mersi mult astept raspuns cu respect ludy papa.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Se gaseste la jocuri.computerulmeu.ro
Vorbeste cu Bogdan sau Vali pentru user si parola.
Ludi
Sergent

Mesaj de Ludi »

Salutare lume!
As vrea sa ma ajute si pe mine cineva daca poate. Am incercat sa cant la acea orga, sa imit ceea ce canta papagalul, dar nu am reusit. Imi poate spune cineva ce trebue sa fac sau ce sunete. Mersi mult! Astept raspuns.
Scrie răspuns