Florin scrie:Draga Carmen, am aflat de la cealalta carmen despre existenta unui topic pe forum in care ar fi fost amintite niste afimratii ale mele de pe lista de discutii si starnindu-mi interesul am cautat si astfel am raspuns dupa aproape un an:) interesant, nu? ... asta e internetul, un loc virtual,.
Ai dreptate. Manu a scris că tu doar citeşti ce se postează pe forum şi de aceea am fost uimită de răspunsul tău venit cu întârziere. Nu am ştiut că nu ai citit, ci ai fost informat, cu mult după postarea afirmaţiilor tale. Îmi cer scuze.
Aşa e internetul... Dacă vorba zboară, scrisul rămâne!
Florin scrie:
Spui ca ti-a placut de unii reprezentanti ai acestei specii numiti orbi? asta nu contrazice de loc afirmatiile mele, cred ca iti dai seama ca timpul putin petrecut intre noi nu e relevant iar cei cu care te-ai intalnit sunt doar o mica parte dintre cei multi si atat de diversi:)
Nu ţin minte să fi folosit cuvântul "specie" atunci când m-am referit la cei cu care m-am întâlnit. Prefer să-mi formez singură părerea despre un om. Ei, acum dacă o iei cu timpul să ştii că e discutabil, uneori poţi trăi şi o viaţă cu un om şi să constaţi că nu-l cunoşti, că e un străin pentru tine, cum foarte bine poţi să-ţi dai seama de calitatea unui om în câteva clipe.
E imposibil să cunoaştem toţi oamenii! Nu mi-am propus să fac statistici.
Florin scrie:
Cum ai sesizat e vorba despre un profil schitat al nevazatorului si asa cum pentru profilul unui batran reprezentative sunt pisalogenia, incetineala in miscari si reactii, rigiditatea si slaba capacitate de adaptare la nou, etc exista intotdeauna un bunic sau o persoana care sa contrazica o parte dintre aceste afirmatii, totusi el fiind doar exceptia care confirma regula.
Înseamnă că am avut fericirea de a cunoaşte excepţiile!
Nu am motiv să fiu de acord cu profilul schiţat de tine.
Florin scrie:
Parintele Paraianu nu ar fi fost atat de celebru daca nu ar fi fost orb fiindca sunt convins ca sunt destui calugari cu mare har insa el se distinge fatsa de ei prin faptul ca este si orb iar in religie a fi orb este chiar un simbol iar crestinii ii privesc pe acestia cu mare piosenie gandind ca "prin ei se arata slava lui dumnezeu".
F
Amândoi avem libertatea de a avea o părere.

Şi mă gândesc la faptul că nu te superi pe mine dacă părintele Paraianu este pentru mine un om deosebit, pentru că aşa l-am văzut şi simţit eu!