Spatiu cred ca este aproape suficient, poate fi ok daca nu suntem prea pretentiosi, o sala de 36 metri patrati, plus inca o salita mai mica cu chiuveta, aragaz si ceva spatiu langa, plus doua bai, plus curte si scari in sus catre etajele superioare unde ar fi camerele inchise ale chiriasilor plecati in alte parti de Revelion, dar si holurile deschise, comune oarecum.
Cei care sunt mai implicati in organizare, cum ar fi Misu care tot vroia el sa conduca un eventual Departament de chefuri la Pontes, ar fi bine sa mearga si sa se convinga de treburi pe acolo, e nevoie de scaune si una alta... sala si salita nu sunt tocmai pline de mobilier, cu exceptia unor recamiere mai vechi, bune la nevoie de stat pe ele, in rest... din suetele cu Florin nu am mai dedus mare lucru, el oricum, in prezent stie ca merge in alta parte unde a fost deja invitat cu familia, iar de cand am fost eu pe acolo... s-au mai modificat treburi, au fost scoase materialele de constructie care umpleau spatiul metamorfozat din magazie in sala de distractii si intermediar in loc gol, valabil pentru chirie catre firme sau cine-o mai vrea.
Locatia, cu putina osteneala poate fi superba, chiar suficienta pentru 15-20 persoane.
Mancare sa fie, de baut ceva coniac pe care sunt dispus sa mi-l aduc si eu, Ovidiule mai bine sa lasam whisky-ul ca da dureri de cap, si orice altceva.
Muzica... nu stiu... anul trecut a fost Alin, mai poate fi si Sweety din Arad, ca sa fie clar despre cine vorbim, scuza-mi Cristi ironia, daca o veni, avem multi realizatori de emisiuni la Radio Pontes, asta nu va fi o problema, doar aparatura sa existe, nu stiu daca vreunul ar avea si ustensile portabile de pus la bataie.
Banuiesc ca nu se inchide lista fix acum... cred ca mai vor multi, e prea nou subiectul.
Discutam, discutam, pana in final clarificam.