Revelion 2009

Urari, discutii cu ocazia zilelor de nastere, onomastice sau alte evenimente
Scrie răspuns
Ovidiu_T
Plutonier

Mesaj de Ovidiu_T »

Sweety scrie:Am gasit in lista Swetty.
Nu stiu daca era vorba de mine sau de alta persoana, cert e ca, eu inca nu m-am hotarat in totalitate daca sa particip sau nu.
Daca acel sau acea Swetty este alta persoana, imi cer miii de scuze, nu am verificat intreaga lista a forumistilor pontes.
Prietene, nu cred ca ar trebui sa incerci sa fii ironic...
Probabil Misu vazand ca ai scris in topicul asta, a crezut ca doresti, iar daca nu nu e nici o problema.
In plus, tu stii ca nu mai este pe aici alta persoana careia lumea sa i se adreseze cu Sweety.
Vazusem mai sus ca se discuta despre cei care ar urma sa ajute la servit, cineva anul trecut a propus ca sa se angajeze o persoana care sa ajute la servit.
Am putea incerca sa cautam...
Legat de sunet, aveti ceva propuneri?
Astept rasp...
Cu mult respect, Ovi
Mira
Sublocotenent

Mesaj de Mira »

Si Ionut Raicu a propus sa angajam pe cineva care sa ne ajute la servit.
Cine mai doreste acest lucru?
Mira
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Salut, Ma bucur ca v-ati trezit si ati devenit activi. Asa-i omul!... cand e vorba de mancat si de baut...
Daca nu gasim ceva mai interesant vin si eu la rev, desigur.
Vine si Ovi Babos si mai vor sa participe Hanne si Feli Strete, iar Hajni zicea sa o luam si pe ea in calcul, ca vine in tara de rev.
In ce priveste servitul, mie mi s-a parut ok anul tredcut si nu consider ca cineva a facut pe sclavul pe acolo. E clar ca daca o fi o persoana-doua care nu e prea descurcareata o sa se gaseasca cineva sa-i arate de unde sa se serveasca, in rest nu vad ce nu-i bine.
Tin neaparat sa merg si eu la cumparaturi si sa particip la realizarea listei de cumparaturi, ca sanu mai luam prea multe de un fel si prea putine de altfel...
Sper ca n-am suparat pe nimeni, ca nu era intentionat oricum... :)
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Spatiu cred ca este aproape suficient, poate fi ok daca nu suntem prea pretentiosi, o sala de 36 metri patrati, plus inca o salita mai mica cu chiuveta, aragaz si ceva spatiu langa, plus doua bai, plus curte si scari in sus catre etajele superioare unde ar fi camerele inchise ale chiriasilor plecati in alte parti de Revelion, dar si holurile deschise, comune oarecum. :)
Cei care sunt mai implicati in organizare, cum ar fi Misu care tot vroia el sa conduca un eventual Departament de chefuri la Pontes, ar fi bine sa mearga si sa se convinga de treburi pe acolo, e nevoie de scaune si una alta... sala si salita nu sunt tocmai pline de mobilier, cu exceptia unor recamiere mai vechi, bune la nevoie de stat pe ele, in rest... din suetele cu Florin nu am mai dedus mare lucru, el oricum, in prezent stie ca merge in alta parte unde a fost deja invitat cu familia, iar de cand am fost eu pe acolo... s-au mai modificat treburi, au fost scoase materialele de constructie care umpleau spatiul metamorfozat din magazie in sala de distractii si intermediar in loc gol, valabil pentru chirie catre firme sau cine-o mai vrea.
Locatia, cu putina osteneala poate fi superba, chiar suficienta pentru 15-20 persoane.
Mancare sa fie, de baut ceva coniac pe care sunt dispus sa mi-l aduc si eu, Ovidiule mai bine sa lasam whisky-ul ca da dureri de cap, si orice altceva.
Muzica... nu stiu... anul trecut a fost Alin, mai poate fi si Sweety din Arad, ca sa fie clar despre cine vorbim, scuza-mi Cristi ironia, daca o veni, avem multi realizatori de emisiuni la Radio Pontes, asta nu va fi o problema, doar aparatura sa existe, nu stiu daca vreunul ar avea si ustensile portabile de pus la bataie.
Banuiesc ca nu se inchide lista fix acum... cred ca mai vor multi, e prea nou subiectul.
Discutam, discutam, pana in final clarificam.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Ei, poate in final om avea si un revelion transmis in direct pe radio Pontes! :D :)
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

Buna idee Carmen!Dar cine se risca sa fie DJ :D ?poate Tweety...
MisuSoft
Locotenent

Mesaj de MisuSoft »

Sweety scrie:
misusoft scrie:Lista participantilor la revelion:

Decebal
Manu
Mira
Alin
Swetty
Ovidiu Tuduruta
Florentina Popa
Alina Beudean
Ioana Albu - a confirmat prezenta Mirabelei
Andreea - Confirma te rog prezenta cat se poate de repede!
Mihaela Radu - am vorbit la telefon cu ea si ma rugat sa ii confirm prezenta
Mihai - subsemnatul
Carmen Todorut - rog sa confirme daca am intuit bine prezenta ei
Ovi Babos - il rog sa confirme daca am intuit bine prezenta lui...
...daca am omis sau am bagat pe cineva in lista fara sa isi doreasca acest lucru il rog sa anunte, iar cei care trebuie sa confirme, sa confirme in cel mai scurt timp posibil...

Cine mai vine?
Am gasit in lista Swetty.
Nu stiu daca era vorba de mine sau de alta persoana, cert e ca, eu inca nu m-am hotarat in totalitate daca sa particip sau nu.
Daca acel sau acea Swetty este alta persoana, imi cer miii de scuze, nu am verificat intreaga lista a forumistilor pontes.
Despre tine era vorba, imi cer scuze, am scris cu dublu "T" in loc sa folosesc dublu "E" :D
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
MisuSoft
Locotenent

Mesaj de MisuSoft »

Legat de sunet, nu trebuie sa avem neaparat o persoana care sa stea la butoane, exista posibilitatea creeri unui playlist si uite asa se va merge mai rar pe la muzica... defapt canta ea singura :D
in ce priveste aparatura: cei din cluj daca ar avea o pereche de boxe sau un sistem 5.1, insa preferabil sa fie din lemn carcasele boxelor, sa nu se distorsioneze sunetul :D
Sa vedem cine se ofera?

Legat de venirea mea in cluj, daca tot ziceti ca is organizator, atunci sa fac pe organizatorul: in weekendul 12-14 decembrie am sa incerc sa ajung in cluj sa vedem locatia, eventual sa aranjam putin pe acolo, dar daca e cazul sa si cumparam anumite chestii precum bauturile care sunt si voluminoase si mai grele, sa nu ne lasam cu cumparaturile majore pe ultima suta de metri, s-ar putea sa nu mai gasim produse bune la preturi acceptabile :D
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
Sweety
Caporal

Mesaj de Sweety »

ovidiu_t a scris:

Prietene, nu cred ca ar trebui sa incerci sa fii ironic...
Probabil Misu vazand ca ai scris in topicul asta, a crezut ca doresti, iar daca nu nu e nici o problema.
In plus, tu stii ca nu mai este pe aici alta persoana careia lumea sa i se adreseze cu Sweety.

misusoft a scris:

Despre tine era vorba, imi cer scuze, am scris cu dublu "T" in loc sa folosesc dublu "E"

Asadar Ovi, dupa cum ti-ai dat probabil seama era scris Swetty nicidecum Sweety, dar daca citesti cu atentie randurile de mai sus vei gasi raspunsul lui Misu.
oricum am specificat daca e vorba de alta persoana imi cer scuze, nu am verificat lista forumistilor Pontes. Si acum vin si te intreb:
Unde vazusi tu ironie in tot ce am scris eu?
Oare nu putea fi si un utilizator Swetty?

manu a scris:

Muzica... nu stiu... anul trecut a fost Alin, mai poate fi si Sweety din Arad, ca sa fie clar despre cine vorbim, scuza-mi Cristi ironia, daca o veni, avem
multi realizatori de emisiuni la Radio Pontes, asta nu va fi o problema, doar aparatura sa existe, nu stiu daca vreunul ar avea si ustensile portabile

Nu ma supar eu din chestii din astea Manu, de aia e forum doar nu? sa tocam marunt-marunt diferite subiecte si cum e specific la romani si mai ales la noi orbii sa ne certam pe forumuri si pe listele de discutii, ca asa ne e noua bine. Vizitati Rebele si mai pe vremuri chiar si lista de discutii Pontes.
Iar cu muzica si cele portabile pentru sonorizare se renteaza daca gasca e ok, niciodata nu m-am dat de-o parte sa imi duc sistemul audio, calculatorul, mixerul si microfoanele ca sa iasa ceva ok si sa sti ca niciodata nu am dat gres. Si poate am sa o fac si anul asta daca intr-adevar merita.

carment a scris:

Ei, poate in final om avea si un revelion transmis in direct pe radio Pontes!

Daca am certitudinea ca tu o sa fii unul din ascultatori, iti promit Carmen ca pentru tine am sa il transmit, ba am sa fac si inregistrarea pe un dvd la calitate superioara ca sa nu pierzi nicio secunda si niciun bit din calitate sa nu se auda distorsionat./
Sa ne scriem cu bine!
Sweety
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

asta cu playlistul este o mare mare prostie.
stiti foarte bine ca omul de la muzica trebuie sa ia in permanenta pulsul chefului, si sa directioneze muzical tendinta, in asa fel incat ssa se simta bine toata lumea.
du-te la orice chef Mishule, si vei constata imediat ce se trece pe playlist, fiindca ceva se schimba in difuzarea muzicii.
Ca tot zicea Mishu de confirmari, deocamdata nu confirm, insa pana marti voi sti clar ce fac...
MisuSoft
Locotenent

Mesaj de MisuSoft »

Sweety scrie: Daca am certitudinea ca tu o sa fii unul din ascultatori, iti promit Carmen ca pentru tine am sa il transmit, ba am sa fac si inregistrarea pe un dvd la calitate superioara ca sa nu pierzi nicio secunda si niciun bit din calitate sa nu se auda distorsionat./
nu cred ca are cum sa asculte transmisiunea ta daca ea va fi acolo, in gasca nebuna! :D
Sweety
Caporal

Mesaj de Sweety »

Sunt perfect de acord cu Claus. Un chef adevarat nu se poate baza pe un play list. Ca totul sa iasa bine trebuie sa fie in permanenta cineva la butoane si la microfon ca cei participanti sa fie mobilizati de acesta. doar cu un play list de cateva miii de melodii si cu o comunicare continua intre dj si cei prezenti. Muzica trebuie permanent supravegheata si dj-ul trebuie tot timpul sa invite, sa vorbeasca cu lumea, ca sa nu apara monotonia.
Ascultati-l pe claus, ca stie bine ce spune.
Sa ne scriem cu bine!
Sweety
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Sweety scrie:Daca am certitudinea ca tu o sa fii unul din ascultatori, iti promit Carmen ca pentru tine am sa il transmit, ba am sa fac si inregistrarea pe un dvd la calitate superioara ca sa nu pierzi nicio secunda si niciun bit din calitate sa nu se auda distorsionat./
Multumesc mult! Ma simt foarte onorata. Asta inseamna ca vei participa si tu, iar in cazul asta voi ajuta si eu ca transmisiunea sa fie cat mai animata! :)
Nu stiu cum faceti voi de reusiti sa citati din mai multe mesaje, dar eu n-am descoperit secretul, asa ca raspund si la mesajul lui Mihai referitor la cumparaturi. Cred ca ar trebui sa punem deja banii cei ce vrem sa participam. In felul asta putem cumpara deja, cum zicea si Mihai, bauturile, paharele si farfuriile de UNICA FOLOSINTA, servetelele si tot ce rezista pana la rev.
Cine strange banii? Daca nu se ofera nimeni o pot face eu!
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

In principiu, confirm si eu prezenta. Daca nu ma calca trenul...
Ultima oară modificat 07 Dec 2008, 20:46 de către Andreea Neagu, modificat de 3 ori în total.
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

anul trecut a fost o echipa care a vacut mare parte din treburile revelionului.
cumparaaturi, transport de produse la locatie, aranjari etc.
stabiliti din timp cine ce face...
in mod normal nu ar trebui sa faca aceeasi echipa, tocmai ca sa se ocupe si altii cu mai mult succes poate.
Hai, bagati mare!
Scrie răspuns