Desteptarea!!!
Moderator: Manu
Mai ziceam intr-un topic pe aici ca atunci cand ai o problema si nu sti cu cine sa o discuti pui mana pe tastatura si-i dai un searchpe google. Eu deja-s dependenta de el. Adica daca-mi zice cineva ca a cinat cu X-ulescu scriu repede pe google x-ulescu si am aflat cine-i individul... Asa s-ar putea sa faca si cineva care tocmai a aflat ca ii cam scade vederea si s-ar putea sa orbeasca. Scrie pe google s-ar putea sa orbesc si vede ce gaseste. Cred ca s-ar bucura sa dea de forumul asta... Da deja aberez si probabil ca o sa sara iarasi dl. Clauss cu gura...
Sal...stiu eu cu ce sari!cu nasul .Acum pe bune,vroiam si eu sa dorm mai mult azi,am primit un telefon si uite-ma acasa la ora asta..si ce gasasc ...Claus,neamtul naturalizat de la Cluj curteaza intr-un mod doar de el stiut.
Mai bine te ocupi de campania noastra fratioare decat sa sari atat de rapid la provocari,stii doar ca fetele se pricep cel mai bine la capitol ,daca tot ai atatea colege ar trebui sa stii si tu ...in rest...doar de bine.
Si...Carmen...nu te supara postul acesta nu pare a fi al tau...daca tot am primit lectii de optimism...si le-am si acceptat...sa fim asa....salut.toate bune.decebal
Mai bine te ocupi de campania noastra fratioare decat sa sari atat de rapid la provocari,stii doar ca fetele se pricep cel mai bine la capitol ,daca tot ai atatea colege ar trebui sa stii si tu ...in rest...doar de bine.
Si...Carmen...nu te supara postul acesta nu pare a fi al tau...daca tot am primit lectii de optimism...si le-am si acceptat...sa fim asa....salut.toate bune.decebal
sper ca au realizat colegele ca nu am avut de gand sa le supar.De Carmen sunt sigur caci am vorbit 'in private' si mi-ar fi reprosat cu siguranta daca era cazul...
...oricum .ce se intampla peste vreo 10 zile ?se aud zvonuri cum ca ziua Pontes nu se va organiza!. Nu de alta...sa stie si cei de la distanta ..din timp...sal.toate bune.
...oricum .ce se intampla peste vreo 10 zile ?se aud zvonuri cum ca ziua Pontes nu se va organiza!. Nu de alta...sa stie si cei de la distanta ..din timp...sal.toate bune.