Desteptarea!!!

Anunturi despre activitatile Pontes

Moderator: Manu

CarmenT
Maior

Desteptarea!!!

Mesaj de CarmenT »

Ce-i cu lancezeala asta fratilor? Unde ati disparut cu totii? Haideti cu idei ce facem de ziua bastonului alb!!! Cum ne organizam?
Apoi urmeaza 17 noiembrie, doi ani de Pontes. Astept idei ca doar se stie ca unde-s multi puterea creste! :D
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

sal.mie sa-mi spui doar cand si vin!insa pentru idei cred ca sunt inca 'mic'pe aici... :D
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Nu e nimeni prea mic sa poata da o idee!
Toti am fost mici la inceput, dar incet-incet am crescut... Asa ca, curaj si haide cu idei!
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

salut,
se spunea de idei pe aici.
Cine are ceva de facut la modul serios, (ziua bastonului alb, 2 ani de pontes etc); sa foloseasca in primul rand grupul, nu forumul.
forumul este o zona pe care nu o accesam toti in timp real, de aici un oarecare decalaj pe interventie in discutie.
Mie mi se pare pierdere de timp utilizarea forumului, altfel decat o zona de discutie oarecare.
Daca la un mail ai nevoie de cateva secunde pentru a-l receptiona, trata si rezolva, la forum se pierde mult mai mult timp cu operatiunile astea.
In primul rand:
accesarea unui nou mesaj dintr-un topic se realizeaza parcurgind citiva pasi inutili.
1 accesara forumului
2 lansara subiectului care te intereseaza, daca nu ai setat forumul sa te notifice la fiecare nou mesaj.
Fie si asa; daca pagina contine un lant mai mare de mesaje, nu poti accesa direct urmatorul mesaj, din punctul in care ai urmarit tu discutia.
In caz ca nu e asa sa ma corecteze cine stie.
asadar multe h, ca sa depasim hedingurile cu mesaje la car s-a raspuns deja.
Deci
orice idee sau propunere noua, pe grup prima data.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Salut!
O solutie mai simpla ar fi sa folosesti link-ul Mesaje scrise de la ultima ta vizita, din prima pagina. Asa, scapi de cautatul subiectului, accesarea lui si defilarea in el.
Numai bine,
Andy
PS: Propunerile cele mai importante cred ca nici macar pe grup n-ar trebui sa apara prima data, ci sa fie facute intai si intai telefonic. Dupa ce ai sunat omul cu care vrei sa lucrezi, scrii si pe grup.
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

fii serioasa,
daca nu intri cateva zile, te ia dracu pana ajungi unde trebuie.
Referitor la ce zici tu, asa ar fi bine, da in felul acesta riscam sa nu se mai scrie pe grup nimic.
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

Salut Claus.Andi ti-a dat o idee!Cred si eu ca e mai bine sa o accepti.Ambitii personale without sayng something,s-au mai vazut pe aici...sal.toate bune.
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

era o parere.
Nu ma poate nimeni convinge sa dau o atentie mai mare acolo unde nu e cazul din punctul meu de vedere.
Spun numai ca, as putea pierde vreo dezbatere importanta, daca se limiteaza exclusiv la forum.
de ex:
imi explica Todorutz cat de usor se navigheaza pe forum dein punctul ei de vedere.
Nu se pune problema ca foruml sa nu fie accesibil, aici, jos cu palaria!
dar ia timp.
"Fi atent! cand intri pe forum dai mai intai un t dupa aia dai un g si iar mai dai t, si iar mai dai g, pana cand, mai bine am dat o pizza decat sa tot dau la vocale si consoane fara rost".
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Sunt de acord cu Alin in privinta rapiditatii de utilizare. Una-i mailul, alta-i un site in care, volens - nolens, pierzi timp navigand. Cat priveste ideea de ambitii personale, nu mi se pare ca de asta-i vorba aici. Eu am dat o sugestie care sa limiteze numarul de plimbari printre linkuri, insa e evident ca, daca n-ai mai intrat pe forum de 6 luni, aceasta solutie va fi complet neproductiva. Asa ca nu e vorba de acceptarea sau neacceptarea unei solutii.
Andy
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

in general forumul e destul de static in discutie, prrea multa liniste si prea putin subiecte de interes pentru mine,
una e de ex, forumul primariei, si alta e forumul pontes, unde unii se joaca, altii intra de placere iar altii ca si mine, mai aterizeaza si ei pe aici intimplator, si apoi se mira cate mesaje sunt de cand nua au mai fost ei.
Nu stiu unde e ambitia personala.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

E bine sa se discute pe forum pentru ca astfel se aduna vrand-nevrand o multime de informatii care pot deveni utile si altora care vor gasi cu Google cate ceva din ceea ce ii intereseaza.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

...e FB!
Ultima oară modificat 22 Oct 2008, 09:36 de către Decebal, modificat 1 dată în total.
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

Corect Manu.Si apropo de google ,eu prin intermediul lui v-am cunoscut :D ...nu mai am tangente prea des cu 'dansul' mai nou dar ii sunt fidel :D Cei ce ma cunosc deja cu siguranta ca nu ma vor intelege gresit...
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Practic Google a indexat o mare parte din discutiile de aici si sunt foarte multe posibilitati de cuvinte cheie pe care le cauta in general o persoana cu dizabilitati, astfel... gaseste si persoana un grup la care se poate alia pe undeva.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

hmm,
tocmai am cautat si eu de curios cate ceva pe google, dupa criteriile sugerate de Manu.
Intradevar
sunt multe discutii indexate, ce cred eu ca nu trebuie facut, tine de utilizarea unui singur canal de comunicare/informare, acolo unde este cazul.
Scrie răspuns