Broadcast Music, editia din 21.09.2008

Concursuri, comentarii, informatii

Moderator: Manu

Încuiat

Chestionarul s-a închis pe data de 22 Sep 2008, 19:05

RBD - Inalcansable
1
50%
The Doors - Riders on the Storm
1
50%
Sistem - soare
0
Niciun vot

Voturi totale: 2

Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Cu foarte mare intarziere, din cauza activitatilor mele insemnate si acaparatoare de timp, postez chestionarul cu propunerile voastre, pentru a le vota, pentru editia de maine, de la ora 14, la 19 a emisiunii Broadcast Music, difuzata la
Radio Pontes! Un radio care ne uneste!
Avand in vedere timpul calduros si soarele ce nu va mai aparea pana la primavara, atat de puternic, am propus si eu melodia ce o veti vedea noua, in chestionar: Sistem - soare.
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

salut Emanuel!sper ca macar tie ti-au placut bancurile ca vad ca inca nu-s' reactii'!imi cer scuze pentru unele greseli de ortografie insa ma grabeam .din aceleasi motive am ratat votul de saptamana asta.dar am o propunere pentru editia viitoare;semnal M -primavara romaneasca .sal,toate bune!
Emanuel.Selaru
Maior

Inca n-am citit bancurile Decebal, dar fii sigur ca voi spune daca imi plac. Astazi din pacate n-am reusit sa tin emisiunea, au fost probleme cu serverul de la Pontes. De aceea, saptamana viitoare nu voi alcatui alt chestionar, ramane acesta, pana voi reusi sa imi tin emisiunea. Powerplay-ul a ramas cel de la RBD, pentru editia din 28.09.2008, sa speram ca va avea loc. Toate cele bune tuturor. O noapte buna tuturor forumistilor. Ca eu abea mai scriu... Dupa cateva ture de Top Speed, certuri cu amicii, impacari... :lol:
Dar asta e viata mea, este si buna si rea... Oops, dar gata, ca nu cant cu literele. :lol: :lol: :lol: :D
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

sal!daca e asa ar fi o piesa care ti se potriveste Emanuel ca prea imi pari trist si parca nu e rasul tau.poate ca nici nu ti se dedica tie ci celor care te supara uneori desi tu esti un baiat pe care noi aci in ardeal il numim simplu;fain;Edda -ahogy elsz!sunt niste unguri care ne-au (in)cantat azi in Oradea si care au declarat solemn ca nu vor Ardealul! :Dsal, toate bune.
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

...dar constat ca cineva mi-a taiat si mie rasul.a fost o unguroaica,desigur :) in fine ,Emanuel,sunt aici sa fac o propunere si sasta ramane:Semal M toate bune
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

si apropo de evenimentul muzical de care scriam.multi au avut ocazia sa urmareasca la antena 1 o relatare...e evident o mare diferenta intre ce 'spune'textul si ce-i spuneau 'fanii impatimiti'ai trupei in cauza lui Artanu...victima a curentului 'fanatism' si independent de rasa ,etnie,religie ,sex...,caracterizat prin'totul sau nimic',provocari si neuroni greoi,poate pentru ca fiind mereu gata de lupta,poarta zale :D .
Ascultam un;'Vinovatii fara vina '?
PS se pare ca acest conflict a fost privit de Artanu ca si unul interetnic.totusi nici prietenii de etnii diferite, nici cuplurile mixte nu s-au batut pentru idoli.Am postat si un inceput de banc pe tema asta insa pozitionat cam aiurea din cauza maltului probabil :( Nu mai am chef sa-l reiau...salut.toate bune!
Emanuel.Selaru
Maior

Iti multumesc mult de ce ai zis Decebal. Dar pe atunci chiar eram suparat pe multe lucruri. De asta mi-a venit mie sa initiez campania asta de informare. Ce-i bun, este foarte bun! Nu-i acesta sloganul ei! :)
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Despre ce campanie de informare e vorba?
Andy
Emanuel.Selaru
Maior

O campanie de informare in ceea ce priveste abonamentele RDS, impartim pliante.
Încuiat