Broadcast Music, editia din 21.09.2008
Moderator: Manu
-
- Maior
Broadcast Music, editia din 21.09.2008
Cu foarte mare intarziere, din cauza activitatilor mele insemnate si acaparatoare de timp, postez chestionarul cu propunerile voastre, pentru a le vota, pentru editia de maine, de la ora 14, la 19 a emisiunii Broadcast Music, difuzata la
Radio Pontes! Un radio care ne uneste!
Avand in vedere timpul calduros si soarele ce nu va mai aparea pana la primavara, atat de puternic, am propus si eu melodia ce o veti vedea noua, in chestionar: Sistem - soare.
Radio Pontes! Un radio care ne uneste!
Avand in vedere timpul calduros si soarele ce nu va mai aparea pana la primavara, atat de puternic, am propus si eu melodia ce o veti vedea noua, in chestionar: Sistem - soare.
-
- Maior
Inca n-am citit bancurile Decebal, dar fii sigur ca voi spune daca imi plac. Astazi din pacate n-am reusit sa tin emisiunea, au fost probleme cu serverul de la Pontes. De aceea, saptamana viitoare nu voi alcatui alt chestionar, ramane acesta, pana voi reusi sa imi tin emisiunea. Powerplay-ul a ramas cel de la RBD, pentru editia din 28.09.2008, sa speram ca va avea loc. Toate cele bune tuturor. O noapte buna tuturor forumistilor. Ca eu abea mai scriu... Dupa cateva ture de Top Speed, certuri cu amicii, impacari...
Dar asta e viata mea, este si buna si rea... Oops, dar gata, ca nu cant cu literele.
Dar asta e viata mea, este si buna si rea... Oops, dar gata, ca nu cant cu literele.
sal!daca e asa ar fi o piesa care ti se potriveste Emanuel ca prea imi pari trist si parca nu e rasul tau.poate ca nici nu ti se dedica tie ci celor care te supara uneori desi tu esti un baiat pe care noi aci in ardeal il numim simplu;fain;Edda -ahogy elsz!sunt niste unguri care ne-au (in)cantat azi in Oradea si care au declarat solemn ca nu vor Ardealul! :Dsal, toate bune.
si apropo de evenimentul muzical de care scriam.multi au avut ocazia sa urmareasca la antena 1 o relatare...e evident o mare diferenta intre ce 'spune'textul si ce-i spuneau 'fanii impatimiti'ai trupei in cauza lui Artanu...victima a curentului 'fanatism' si independent de rasa ,etnie,religie ,sex...,caracterizat prin'totul sau nimic',provocari si neuroni greoi,poate pentru ca fiind mereu gata de lupta,poarta zale .
Ascultam un;'Vinovatii fara vina '?
PS se pare ca acest conflict a fost privit de Artanu ca si unul interetnic.totusi nici prietenii de etnii diferite, nici cuplurile mixte nu s-au batut pentru idoli.Am postat si un inceput de banc pe tema asta insa pozitionat cam aiurea din cauza maltului probabil Nu mai am chef sa-l reiau...salut.toate bune!
Ascultam un;'Vinovatii fara vina '?
PS se pare ca acest conflict a fost privit de Artanu ca si unul interetnic.totusi nici prietenii de etnii diferite, nici cuplurile mixte nu s-au batut pentru idoli.Am postat si un inceput de banc pe tema asta insa pozitionat cam aiurea din cauza maltului probabil Nu mai am chef sa-l reiau...salut.toate bune!
-
- Maior
-
- Colonel
Despre ce campanie de informare e vorba?
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
-
- Maior