pimpi
Moderator: Manu
-
- Colonel
Usurel, ca n-a fost chiar atentat la reputatie Mai degraba gluma nevinovata, joc de cuvinte.
S-auzim de bine,
Andy
S-auzim de bine,
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Daca eu sunt pricina tulburarii tale profunde draga Cristina, imi cer oficial scuze pentru ca am indraznit sa afirm ca e grea viata de peste. Nu ma crezi? Sa stii ca s-a facut si asociatia nationala pentru protejarea drepturilor pestilor profesionisti (ANPPP). Asa ca te rog sa ne predai(prezici) horoscopul pe saptamana aceasta, deoarece eu, si conpatriotii sau mai bine zis conasociatii mei (sau sindicalistii) pesti suntem curiosi sa vedem ce marfa se cere asta... cati bani ne intra in buzunar uff... ce ne rezolva viitorul (de bine, cum ar fi inbogatirea sau de rau... parnaia sau mititica)
Numai bine, Sorin Pestulescu, membru fondator a ANPPP
Numai bine, Sorin Pestulescu, membru fondator a ANPPP
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Pestisori
Intamplator, Sorine, nu stiu cum se face, dar o mare parte dintre prietenii mei sunt din aceasta zodie. Nu cred ca zodiile sunt relevante in crearea prieteniilorr, dar oaresicare coincidente sunt demne de semnalat Varsatorii se inteleg bine cu Pestii, pentru ca pestisorii iubesc apa: cred ca aceasta ar putea fi o explicatie multumitoare in acest sens....Din pacate, pentru Pestisori, Horoscopul saptamanii viitoare nu face nici o referire in plan financiar, intrucat, la cererea unui pestisor necajit, s-a pus accentul mai mult pe partea sentimentala si romantica a vietii de pimp. Pentru partea financiara, voi tine seama de dorinta ta, dar abia saptamana viitoare. Scuze! Sper sa gasesc ceva frumos pana atunci. Cristina
Uf... cu dragostea asta o sa dau faliment
Blogul lui Sorin
Consolare
Lasa, Sorin, ca din dragoste produc pestii bani
Re: Consolare
hmm, depinde pentru cine!carment scrie:Lasa, Sorin, ca din dragoste produc pestii bani :)