pimpi

Horoscop saptamanal

Moderator: Manu

Scrie răspuns
cristina.vuscan

pimpi

Mesaj de cristina.vuscan »

Sa stiti ca daca mai atentati la reputatia horoscopului meu,il mai compromiteti si nu va potoliti nicicum, saptamana aceasta nu mai pupati voi nici o predictie! Si va pregatisem ceva... Cristina
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Usurel, ca n-a fost chiar atentat la reputatie :) Mai degraba gluma nevinovata, joc de cuvinte.
S-auzim de bine,
Andy
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Daca eu sunt pricina tulburarii tale profunde draga Cristina, imi cer oficial scuze pentru ca am indraznit sa afirm ca e grea viata de peste. Nu ma crezi? Sa stii ca s-a facut si asociatia nationala pentru protejarea drepturilor pestilor profesionisti (ANPPP). Asa ca te rog sa ne predai(prezici) horoscopul pe saptamana aceasta, deoarece eu, si conpatriotii sau mai bine zis conasociatii mei (sau sindicalistii) pesti suntem curiosi sa vedem ce marfa se cere :) asta... cati bani ne intra in buzunar :) uff... ce ne rezolva viitorul (de bine, cum ar fi inbogatirea :) sau de rau... :( parnaia sau mititica)

Numai bine, Sorin Pestulescu, membru fondator a ANPPP
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
cristina.vuscan

Pestisori

Mesaj de cristina.vuscan »

Intamplator, Sorine, nu stiu cum se face, dar o mare parte dintre prietenii mei sunt din aceasta zodie. Nu cred ca zodiile sunt relevante in crearea prieteniilorr, dar oaresicare coincidente sunt demne de semnalat Varsatorii se inteleg bine cu Pestii, pentru ca pestisorii iubesc apa: cred ca aceasta ar putea fi o explicatie multumitoare in acest sens....Din pacate, pentru Pestisori, Horoscopul saptamanii viitoare nu face nici o referire in plan financiar, intrucat, la cererea unui pestisor necajit, s-a pus accentul mai mult pe partea sentimentala si romantica a vietii de pimp. Pentru partea financiara, voi tine seama de dorinta ta, dar abia saptamana viitoare. Scuze! Sper sa gasesc ceva frumos pana atunci. Cristina
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Uf... cu dragostea asta o sa dau faliment :(
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
CarmenT
Maior

Consolare

Mesaj de CarmenT »

Lasa, Sorin, ca din dragoste produc pestii bani :)
Claus
Capitan

Re: Consolare

Mesaj de Claus »

carment scrie:Lasa, Sorin, ca din dragoste produc pestii bani :)
hmm, depinde pentru cine!
Scrie răspuns