O problema cu nuci de cocos

Concursuri pentru utilizatorii forumului

Moderator: Manu

Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Andi, eu sunt 100% apolitic.
Emanuel.Selaru
Maior

cristina.vuscan scrie:
Emanuel.Selaru scrie:Da, dar despre ce sa scriu? Va voi arata ceva, putin mai tarziu.
Nici un mai tarziu: noi acuma vrem sa te vedem de ce esti in stare... Scrie despre ce vrei tu, numai scrie odata... Cris
Uite Cris/Andi si cine mai vrea. Ascultati aici:http://www.filebox.ro/download.php?key= ... b1752f58b6
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Nu-i bun linkul. Nu gaseste fisierul.
Andy
Emanuel.Selaru
Maior

Am reincarcat fisierul pe un site, deoarece nu mergea descarcat. Ascultati dand click aici:
Surpriza!
Astept pareri, bune, sau rele...
cristina.vuscan

Mesaj de cristina.vuscan »

Sincera sa fiu, eu una nu reusesc sa descarc acest fisier ca sa-mi pot da cu parerea... Cris
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Cris, foloseste linkul dat de Emanuel in ultimul mesaj. nu trebuie descarcat, se asculta direct pe site.
Andy
Emanuel.Selaru
Maior

Ooo Andi, nu ti-ai dat cu parerea, inseamna ca este groaznic.
Emanuel.Selaru
Maior

Cris, daca tot nu reusesti, dami un semn si iti trimit pe Yahoo, ori Skype. Dar tu ai primit si in e-mail link-ul. Eu ti-am trimis, cauta-l bine.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

la o auditie rapida, am de facut o observatie: tonul pe care faci prezentarea de la inceput nu e potrivit cu caracterul strict informational al materialului. vorbesti de parca urmeaza sa ne spui vreo poveste sau sa ne plimbi prin cine stie ce cultura exotica. ascultand doar inflexiunile vocii si facand un pic abstractie de ce povestesti, prima intrebare vine ca un pumn in plex: cum ti s-a parut olimpiada? dupa o introducere cu fundal muzical de tip 'pe meridianele lumii', intrebarea e seaca, arida. incerci sa creezi o atmosfera interesanta, de reverie, total nepotrivita cu subiectul - o olimpiada scolara - si apoi pui o intrebare banala.
Voi reasculta materialul joi, dupa licenta, si-ti voi face o analiza mai atenta si mai detaliata. pana atunci, concluzia mea este ca orice incercare te ajuta sa te dezvolti. orice sut in fund e un pas inainte, din care se pot invata multe.
Andy
Emanuel.Selaru
Maior

Oare ar fi sunat mai bine o melodie in care sa se auda doar coolere, taste apasate, roboti vorbind? Ar fi sunat mai bine astfel de melodie ca fundal? Dar cum puteam spune? In definitiv despre olimpiada se vorbea si, in primul rand era importanta parerea lui despre aceasta. Trebuia cumva sa zic: Atentie! Peste 5 secunde incepe sa vorbeasca! Sa nu va speriati! Poate este o ideie de un nou interviu, doar pentru posturile de radio pirat ale Bucurestiului, dar nu pentru o revista de succes, ca Impactul. Stiu ca la sfarsit a iesit rau, ca m-am emotionat si am vorbit de parca as fi citit de undeva.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Draga Emanuel,
N-ai inteles mare lucru din ce-am spus eu. Si refuz sa comentez sintagma 'radio pirat al Bucurestiului', probabil ca la Buzau n-a ajuns inca pirateria si de aceea mentionezi capitala.
Ceea ce am incercat sa subliniez a fost ca piesa si mai ales tonalitatea aleasa pentru introducere nu cadrau cu ce a urmat dupa, par doua scene din filme complet separate, e ca si cum as butona de pe un post pe altul chiar in secunda in care el isi imbratiseaza tandru iubita si m-as trezi cu pumnul lui Bruce Lee in mijlocul ecranului. Nu se leaga. De sfarsit nu m-am mai legat, ma bucur ca acolo ti-ai dat seama singur ce n-a sunat bine. Totusi, as vrea sa-ti pun o singura intrebare: asteptai elogii? asteptai sa-ti spun ca a fost perfect, sublim si extraordinar, ca esti ziaristul perfect si deci nu are rost sa mai incerci sa imbunatatesti nimic, fiindca esti deja pe cea mai inalta treapta a experientei?! Din pacate, nu esti inca. Esti momentan un amator, la fel ca multi altii, la fel cum as fi si eu apucandu-ma de asta. La fel cum ma consider inca amatoare dupa vreo 4 luni de prezentare a unei emisiuni pe tvr2. faptul ca am reusit atunci, in ultimul an de liceu, sa nu fiu penibila in fata natiunii nu ma face om de televiziune, dupa cum nici floarea de vartej nu ma face om de radio. Suntem cu totii amatori, mai avem multa munca si multe pastile amare de inghitit pana sa ne putem numi profesionisti intr-un domeniu.
Uite, prin specificul locului meu de munca sustin destul de des prezentari de software la client si la conferinte. Stii cand intru cel mai tare in alerta? atunci cand dupa o prezentare nu mi se pun intrebari, iar colegii nu-mi spun 'Andreea, cand ai vorbit despre chestia x n-ai acoperit tot, n-ai insistat pe ce trebuia, acolo era cazul sa spui si de y'. Daca nu apar intrebari din public si colegii nu comenteaza, nu inseamna ca a fost perfect, ci ca nimeni nu mi-a urmarit prezentarea.
Daca vizezi cumva o cariera in jurnalism, iti sugerez sa inveti de pe acum sa accepti criticile si sa inveti din ele. Esti la inceput de drum si nimeni, dar absolut nimeni, nu s-a nascut invatat. Si cel mai bine inveti cand esti criticat, nu periat si curatat de scamele care inca n-au aparut. Lauda gratuita face mai mult rau decat bine fiindca nu te ajuta sa inregistrezi punctele slabe ale unui produs si sa-l perfectionezi, ci te convinge ca e perfect si te blocheaza in aceeasi serie de erori.
Numai bine,
Andy
Ultima oară modificat 16 Iun 2008, 21:49 de către Andreea Neagu, modificat 1 dată în total.
cristina.vuscan

Usurel, copii, nu va infierbantati asa... Cris
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Numai să nu aruncaţi unul în altul cu nuci de cocos, că dacă mă bag între voi şi mă trezesc cu una din astea în cap, îmi plâng de milă! :lol: :lol: :lol:
Ce pot să spun? Sigur că nimeni nu s-a născut învăţat, sigur că întotdeauna cei din afară văd mai bine defectele şi sigur că experienţa se dobândeşte pe parcurs. Cum procedez eu când cineva se află la început de drum? Întotdeauna încurajez, aşa cum o mamă îşi încurajează puiul atunci când face primii paşi! Încrederea dobândită la început este foarte importantă, aşa cum, mai apoi, este susţinerea.
Aş propune să se deschidă un subiect pe tema "Interviul perfect", unde cei care au mai realizat interviuri să poată da nişte sfaturi celor ce se află la început de drum în acest domeniu.
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Emanuel.Selaru scrie:Ooo Andi, nu ti-ai dat cu parerea, inseamna ca este groaznic.
Nu este groaznic! Pentru primul interviu din viaţa ta este minunat! :) Oare eu aş fi fost în stare să fac un interviu mai bun? Sigur că emoţiile îşi spun cuvântul, iar cel care este lipsit de emoţii nu este om, este robot. Văd că ai primit deja critici şi sunt convinsă că Andy îţi va mai scrie pe mess ce şi cum. Şi mai cred că fiecare om este în stare să-şi facă autocritica. Este bine ca nimeni să nu fie 100% mulţumit de ceea ce face, pentru că întotdeauna este loc de mai bine. Sunt convinsă Emanuel că eşti în stare să realizezi şi alte interviuri, din ce în ce mai bune. Mult succes! :)
cristina.vuscan

Ce se mai aude cu asteptata rezolvare a problemei cu nucile de cocos? A intrat lumea in vacanta? Cris
Scrie răspuns