Ce mai citim si noi?
Moderator: Manu
- Manu
- General de divizie
Avand in vedere ca te-ai inscris si totul a fost in regula, contul de biblioteca ti-a fost de ceva timp creat, probabil nu ti-a comunicat domnul Gruia datele, i le dadusem lui fiindca el lucra la clasa ta. Fa cumva sa dai de mine sa iti recomunic datele de logare, parola se poate modifica ulterior.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Maior
-
- Maior
-
- Colonel
Frumoasa idee, Cris. Totusi, pe cand niste carti "de oameni mari" la coltul surprizelor? Stiu ca au mai fost, de exemplu Pasunile raiului, dar zic eu ca ar merge din nou ceva mai adecvat varstei forumistilor dupa ce termini de postat Vantul prin salcii.
Si as mai avea o sugestie: poate ar fi interesant sa faci ceva recenzii de carti, sa vedem ce anume ar merita citit. Desigur, in privinta recenziilor, exclus carti pentru categoria de varsta "Piticot" sau "un metru si-un snitel"
Andy
Si as mai avea o sugestie: poate ar fi interesant sa faci ceva recenzii de carti, sa vedem ce anume ar merita citit. Desigur, in privinta recenziilor, exclus carti pentru categoria de varsta "Piticot" sau "un metru si-un snitel"
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
- Manu
- General de divizie
O sa citesc si eu in coltul surprizelor, sa vedem ce carticica e aceea...
Ar fi frumos sa mai apara cate o prezentare a cate unei carti, mai ales cand este propusa una, sa ne formam un orizont de asteptare...
Ar fi frumos sa mai apara cate o prezentare a cate unei carti, mai ales cand este propusa una, sa ne formam un orizont de asteptare...
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
Esti asteptat cu drag la aceasta rubrica... Vei constata chiar, cu surprindere, ca unele persoane binecunoscute au multe trasaturi comune cu unele din personajele acestei carticele... Cris Si cine citeste acum aceste randuri, stie bine despre ce vorbesc... Crismanu scrie:O sa citesc si eu in coltul surprizelor, sa vedem ce carticica e aceea...