Broadcast Music, editia din 1 iunie 2008
Moderator: Manu
-
- Maior
Broadcast Music, editia din 1 iunie 2008
Asteptand editia de duminica aceasta a emisiunii Broadcast Music, locul in care de la 14 la 19, preferintele voastre fac legea, va rog sa votati urmatorul chestionar. Daca veti vota pentru a 4 varianta, mai exact am o alta propunere, va rog sa o scrieti aici pe forum, ori sa ma contactati prin Yahoo si Skype cu id-ul computer.fast, sau sa trimiteti SMS la numarul de telefon 0767801937, unde sa imi specificati propunerea voastra, melodia ce vreti sa ocupe pozitia de powerplay in aceasta editie. Se vor mentine la vot melodiile cele doua din editia precedenta, care nu au primit necesarul de voturi pentru a fi powerplay-uri.
-
- Maior
Carmen, daca vrei, trimite-mi melodia aceasta pe Yahoo, Skype, sau e-mail, pentru ca nu o am. Adresele mele sunt:
e-mail:
computer.fast@gmail.com
Yahoo Messenger, dar si Skype, computer.fast, deci acelasi id. Iti multumesc pentru propunere.
e-mail:
computer.fast@gmail.com
Yahoo Messenger, dar si Skype, computer.fast, deci acelasi id. Iti multumesc pentru propunere.
-
- Colonel
S-a rezolvat, i-am trimis-o eu.
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
-
- Maior
Mi-am dat seama ca o aveam si eu in calculator, dar nu mai stiam sigur pe unde era, dar am gasit-o si eu, insa din pacate nu a castigat aceasta melodie, decat daca o alta propunere primea mai multe voturi. Sunt la egalitate de voturi Avant garde si Bon Jovi pana acum. Daca pana la 13:30 nu se va schimba ceva, va castiga Avant garde conform ordinii alfabetice, iar melodia Mihaelei Runceanu va fi propusa ca powerplay pentru urmatoarea editie.
Nu este nicio problema că nu a câstigat, nici nu avea cum să câstige, deoarece nu era trecută alături de celelalte melodii. Poate dacă trimiteam mai repede preferinţa sau dacă o cautai mai bine în calculatorul tău..."Am o altă propunere" poate să însemne că cineva nu doreşte să voteze cu nici una din cele trei melodii şi că are o altă preferinţă, nu neaparat melodia Mihaelei Runceanu. Nu prea pare corectă varianta cu ordinea alfabetică în caz de egalitate.Emanuel.Selaru scrie:Mi-am dat seama ca o aveam si eu in calculator, dar nu mai stiam sigur pe unde era, dar am gasit-o si eu, insa din pacate nu a castigat aceasta melodie, decat daca o alta propunere primea mai multe voturi. Sunt la egalitate de voturi Avant garde si Bon Jovi pana acum. Daca pana la 13:30 nu se va schimba ceva, va castiga Avant garde conform ordinii alfabetice, iar melodia Mihaelei Runceanu va fi propusa ca powerplay pentru urmatoarea editie.
Dacă nu era ziua copilului, aş fi votat cu Avantgarde - "Voce de ciocolată".
LA MULŢI ANI!
-
- Maior
Să presupunem că te prezinţi la un concurs şi te afli în urma acestuia la egalitate cu un alt concurent. Îţi convine drept criteriu de departajare ordinea alfabetică? Mie nu, pentru că ar trebui să se aleagă ce este mai bun, iar o anumită literă nu dă valoarea concurentului (în cazul nostru, valoarea melodiei).Emanuel.Selaru scrie:De ce nu-i corecta ordinea alfabetica, Carmen?
Asta este părerea mea. Barajul este sfânt, iar dacă nu se poate acest lucru, de ce să nu fie considerate ambele melodii câştigătoare? Atunci chiar nu este nici o supărare.
-
- Maior
Carmen, unde ai mai vazut tu doua melodii ca powerplay undeva? Sunt multe posturi de radio unde este stabilit powerplay-ul unei anumite zile si atunci, in fiecare ora din acea zi, se difuzeaza doar acea melodie. Sunt doua lucruri total diferite ce ai spus tu si ce este real. Nu te supara, nu vreau asta.
-
- Maior