Broadcast Music, editia din 1 iunie 2008

Concursuri, comentarii, informatii

Moderator: Manu

Încuiat

Pentru aceasta editie, a mai fost propusa inca o melodie, dar se mentin cele doua melodii din editia trecuta ce n-au primit suficiente voturi pentru a fi alese ca powerplay.

Chestionarul s-a închis pe data de 03 Iun 2008, 11:50

Avantgarde - voce de ciocolata
2
33%
Bon Jovi - these days
3
50%
Maria Gheorghiu - cum a fost
0
Niciun vot
Am o alta propunere
1
17%

Voturi totale: 6

Emanuel.Selaru
Maior

Broadcast Music, editia din 1 iunie 2008

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Asteptand editia de duminica aceasta a emisiunii Broadcast Music, locul in care de la 14 la 19, preferintele voastre fac legea, va rog sa votati urmatorul chestionar. Daca veti vota pentru a 4 varianta, mai exact am o alta propunere, va rog sa o scrieti aici pe forum, ori sa ma contactati prin Yahoo si Skype cu id-ul computer.fast, sau sa trimiteti SMS la numarul de telefon 0767801937, unde sa imi specificati propunerea voastra, melodia ce vreti sa ocupe pozitia de powerplay in aceasta editie. Se vor mentine la vot melodiile cele doua din editia precedenta, care nu au primit necesarul de voturi pentru a fi powerplay-uri.
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Având în vedere semnificaţia zilei de 1 iunie, propun melodia Mihaelei Runceanu -" Sa fim copii". :)
Să nu uităm să rămânem copii!
Emanuel.Selaru
Maior

Carmen, daca vrei, trimite-mi melodia aceasta pe Yahoo, Skype, sau e-mail, pentru ca nu o am. Adresele mele sunt:
e-mail:
computer.fast@gmail.com
Yahoo Messenger, dar si Skype, computer.fast, deci acelasi id. Iti multumesc pentru propunere.
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Îmi pare foarte rău, dar nu am melodia asta în calculator. Era doar o idee. Poate o găseşti tu pe la prietenii tăi.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

S-a rezolvat, i-am trimis-o eu.
Andy
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Mulţumesc mult Andreea!
Emanuel.Selaru
Maior

Mi-am dat seama ca o aveam si eu in calculator, dar nu mai stiam sigur pe unde era, dar am gasit-o si eu, insa din pacate nu a castigat aceasta melodie, decat daca o alta propunere primea mai multe voturi. Sunt la egalitate de voturi Avant garde si Bon Jovi pana acum. Daca pana la 13:30 nu se va schimba ceva, va castiga Avant garde conform ordinii alfabetice, iar melodia Mihaelei Runceanu va fi propusa ca powerplay pentru urmatoarea editie.
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Emanuel.Selaru scrie:Mi-am dat seama ca o aveam si eu in calculator, dar nu mai stiam sigur pe unde era, dar am gasit-o si eu, insa din pacate nu a castigat aceasta melodie, decat daca o alta propunere primea mai multe voturi. Sunt la egalitate de voturi Avant garde si Bon Jovi pana acum. Daca pana la 13:30 nu se va schimba ceva, va castiga Avant garde conform ordinii alfabetice, iar melodia Mihaelei Runceanu va fi propusa ca powerplay pentru urmatoarea editie.
Nu este nicio problema că nu a câstigat, nici nu avea cum să câstige, deoarece nu era trecută alături de celelalte melodii. Poate dacă trimiteam mai repede preferinţa sau dacă o cautai mai bine în calculatorul tău..."Am o altă propunere" poate să însemne că cineva nu doreşte să voteze cu nici una din cele trei melodii şi că are o altă preferinţă, nu neaparat melodia Mihaelei Runceanu. Nu prea pare corectă varianta cu ordinea alfabetică în caz de egalitate.
Dacă nu era ziua copilului, aş fi votat cu Avantgarde - "Voce de ciocolată".
LA MULŢI ANI!
Emanuel.Selaru
Maior

De ce nu-i corecta ordinea alfabetica, Carmen? Va fi melodia ce ai propus-o tu, va fi propusa pentru editia de saptamana aceasta. Vei putea sa votezi incepand cu ziua de astazi chestionarul ce-l voi crea imediat.
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Emanuel.Selaru scrie:De ce nu-i corecta ordinea alfabetica, Carmen?
Să presupunem că te prezinţi la un concurs şi te afli în urma acestuia la egalitate cu un alt concurent. Îţi convine drept criteriu de departajare ordinea alfabetică? Mie nu, pentru că ar trebui să se aleagă ce este mai bun, iar o anumită literă nu dă valoarea concurentului (în cazul nostru, valoarea melodiei).
Asta este părerea mea. Barajul este sfânt, iar dacă nu se poate acest lucru, de ce să nu fie considerate ambele melodii câştigătoare? Atunci chiar nu este nici o supărare.
Emanuel.Selaru
Maior

Carmen, unde ai mai vazut tu doua melodii ca powerplay undeva? Sunt multe posturi de radio unde este stabilit powerplay-ul unei anumite zile si atunci, in fiecare ora din acea zi, se difuzeaza doar acea melodie. Sunt doua lucruri total diferite ce ai spus tu si ce este real. Nu te supara, nu vreau asta.
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

:lol: :lol: :lol:
Păi trebuie să fie toate bătute în cuie?
Emanuel.Selaru
Maior

Pai da Carmen, dar nu suna bine.
Încuiat