Obiceiuri de pe insula uitata

Concursuri pentru utilizatorii forumului

Moderator: Manu

Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

:o
Am ramas surprins cand am vazut ca esti sergent major dinnou tu Carmen, ca erai locotenent. De ce oare?
Emanuel.Selaru
Maior

Oops, imi cer scuze de neatentie, m-am incurcat intre voi doua. Inca odata, scuze.
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Felicitari Carmen!!! Deja ma uitam cu stres daca nu a dat cineva raspunsul, ca tot speram sa nu trebuiasca sa imi chinui iarasi neuronasii. :)
Emanuel, inca n-am calcat asa rau in strachini sa ma retrogradeze sefa, :wink: Dar cine stie pe viitor...
cristina.vuscan

Mesaj de cristina.vuscan »

Salut, sergent-major! Da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine si sa-ti spun ca din punctul de vedere al unor matematicieni conteaza si conteaza chiar foarte mult cum ajungi la rezultat. Din aceasta dorinta de a obtine solutii simple si frumoase la unele probleme, s-au si nascut teorii si ramuri noi in matematica... Si apoi si claritatea e un factor important... Ca si in viata: conteaza nu doar sa ajungi cat mai tarziu la final, dar si cum ajungi... sau cel putin mie asa imi place sa cred, desi aici voi fi contrazisa puternic de unii... Si in viata e de apreciat claritatea in locul ambiguitatii si duplicitatii... Cris
Emanuel.Selaru
Maior

Asa se intampla cand te grabesti si esti neatent cum am fost eu.
cristina.vuscan

O noua confuzie, draga bebe Pontes! Sergentul-major caruia ii vorbeam eu despre importanta modului in care se ajunge la final era ultimul ursulet castigator la rubrica de concursuri, anume Carmen din Suceava... Cris
cristina.vuscan

Asadar pana acum avem doi ursuleti filatelisti, castigatori la rubrica aceasta, de fapt ursulete - ambele numite Carmen, una la Suceava, alta la Milano... Cris
Scrie răspuns