Ca sa nu fie confuzii pe forum, eu sunt Manu, iar tu esti Emanuel. Acest topic incepe cu informatia ca Sorin si cu Emanuel au avut ideea de a se face un campionat..
Moderator: Manu
Da' sigur! Cu Radio, tu ai avut prima data ideea, doar ca atunci nu a fost luata in seama din cauza lipsei posibilitatilor. Apoi ideea a fost rescoasa cumva la iveala din uitare, pana la urma infaptuindu-se. Oricum, sunt de acord ca tu ai avut prima data ideea. A doua oara am auzit-o de la Costel, iar Campus si cu mine am pus-o in practica, avand server de la Zsolt. Deci, poate e bine sa retinem noi si cine a avut pentru prima data o idee, este si asta o treaba, poate cand vom scrie o istorie de alta natura a organizatiei, sa fie un capitol: Idei princeps sau Antiqui effati. Ca tot veni vorba, uite ce idee buna, sa ne apucam sa scriem o istorie, in care sa tot completam capitolele pe masura ce se intampla orice amanunt, fie el cat de neinsemnat. Asta cu scrierea istoriei complete a fost ideea mea,Sorin scrie:Ce-ar fi sa urlu si eu ca Radio Pontes e ideea mea si ca eu ar trebui sa primesc toate laudele?
Deci, se schimba foarte repede Bebe Pontes.valentin scrie:o sa ma fac si eu membru pontes. astept sa imi fac buletinu si apoi vin.