Campionat De Top Speed!
Moderator: Manu
- Manu
- General de divizie
Pai tu, Emanuel, ai avut ideea, cine a spus ca nu esti tu cel care a avut-o? Dar asta inseamna ca ceilalti nu mai pot avea idei? Adica nu le mai pot completa? Te supara asa de tare ca a spus Sorin ca ati avut-o impreuna? Vrei sa fie brevetata?
Ca sa nu fie confuzii pe forum, eu sunt Manu, iar tu esti Emanuel. Acest topic incepe cu informatia ca Sorin si cu Emanuel au avut ideea de a se face un campionat..
Ca sa nu fie confuzii pe forum, eu sunt Manu, iar tu esti Emanuel. Acest topic incepe cu informatia ca Sorin si cu Emanuel au avut ideea de a se face un campionat..
Ultima oară modificat 10 Apr 2008, 18:00 de către Manu, modificat 1 dată în total.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Maior
- Manu
- General de divizie
Ok, vorbeste cu Sorin, eu nu stiam, el se ocupa, el a deschis topicul, el poate sa mai adauge o optiune la chestionar.
@Emanuel, Mi aculpa. Nu am retinut de acel "Pontes concurent"... se rezolva, usurel, usurel
... cat despre faptul ca ti-as fi furat ideea, da-mi voie sa te contrazic. Am zis ca fost ideea noastra, daca vrei modific si pun "ideea lui Emanuel". Pe mine nu ma deranjeaza, important e sa fie, sa aducem ceva nou. Ce ar fi sa incep sa urlu si eu ca Radio Pontes e ideea mea si ca eu ar trebui sa primesc toate laudele? Hai, nu te supara... daca chiar te supara, modific
... cat despre faptul ca ti-as fi furat ideea, da-mi voie sa te contrazic. Am zis ca fost ideea noastra, daca vrei modific si pun "ideea lui Emanuel". Pe mine nu ma deranjeaza, important e sa fie, sa aducem ceva nou. Ce ar fi sa incep sa urlu si eu ca Radio Pontes e ideea mea si ca eu ar trebui sa primesc toate laudele? Hai, nu te supara... daca chiar te supara, modific
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
- Manu
- General de divizie
Nu stiu ce s-o fi intamplat, scrisesem mai multe despre faptul ca ar fi mult mai bine sa se numeasca Pontes Speed, dar... vad ca a disparut. Nu a apucat nimeni sa vada ca am scris ca Pontes Chalenge s-ar potrivi mai mult turneului de sah online, iar daca vom avea Super Tenis ar fi bun sa se numeasca Open Pontes?... Scrisesem mai multe si... nu mai apare... oare ce sa se fi intamplat... Intreb daca nu a vazut cineva, ca sa fiu sigur ca am apasat butonul "Trimite".
- Manu
- General de divizie
Da' sigur! Cu Radio, tu ai avut prima data ideea, doar ca atunci nu a fost luata in seama din cauza lipsei posibilitatilor. Apoi ideea a fost rescoasa cumva la iveala din uitare, pana la urma infaptuindu-se. Oricum, sunt de acord ca tu ai avut prima data ideea. A doua oara am auzit-o de la Costel, iar Campus si cu mine am pus-o in practica, avand server de la Zsolt. Deci, poate e bine sa retinem noi si cine a avut pentru prima data o idee, este si asta o treaba, poate cand vom scrie o istorie de alta natura a organizatiei, sa fie un capitol: Idei princeps sau Antiqui effati. Ca tot veni vorba, uite ce idee buna, sa ne apucam sa scriem o istorie, in care sa tot completam capitolele pe masura ce se intampla orice amanunt, fie el cat de neinsemnat. Asta cu scrierea istoriei complete a fost ideea mea, chiar imi vin acum brusc tot felul de completari, dar mai bine o las balta pentru prezent, nu e acum cel mai potrivit moment sa demaram actiunea. Oricum, chiar ar fi bine sa se infaptuiasca in viitor, cumva sub forma unui blog, unde putem scrie mai multi, sau chiar intr-un topic, da, asta e solutia, deschid un topic in Discutii libere. Of, sa ma opresc ca acum chiar scriu asa dupa cum imi vin lucrurile in minte, cred ca m-am dereglat putin, fac un fel de dicteu automat... nu iese nimic din el...Sorin scrie:Ce-ar fi sa urlu si eu ca Radio Pontes e ideea mea si ca eu ar trebui sa primesc toate laudele?
-
- Maior
-
- Maior
-
- Maior
- Manu
- General de divizie
Da. Nu stiu ce sa se fi intamplat, s-a sters cumva de acolo mesajul meu... iar eu... cat m-am chinuit in timpul cursului ECDL sa il scriu. Emanuel, nu spuneam Top Speed, ci Pontes Speed.
- Manu
- General de divizie
Deci, se schimba foarte repede Bebe Pontes. Emanuel, mai ai maxim o luna cu aceasta titulatura.valentin scrie:o sa ma fac si eu membru pontes. astept sa imi fac buletinu si apoi vin.
-
- Maior
-
- Maior