Sistemele de operare iOS si Mac - accesibilitate, programe
Moderator: Manu
-
- Sublocotenent
-
- Locotenent - colonel
-
- Sublocotenent
Salut si scuzati ca am deschis initial subiecte despre iOS in alte pagini, acum am vazut ca au fost sterse de acolo.
Azi am descoperit aceasta tema despre iPhone. Am auzit ca lumea se tot plange de iOs 8.1. Mie imi merge destul de bine. Zilele astea am aflat ca da un blocaj cu voice overul cand deschid lincuri catre iTunes. Puteti sa ma ajutati sa rezolv problema aceasta?
Azi am descoperit aceasta tema despre iPhone. Am auzit ca lumea se tot plange de iOs 8.1. Mie imi merge destul de bine. Zilele astea am aflat ca da un blocaj cu voice overul cand deschid lincuri catre iTunes. Puteti sa ma ajutati sa rezolv problema aceasta?
-
- Locotenent - colonel
Salut, ma tem ca nu exista solutii la problema pusa de tine. Ziceai ca iti merge bine, da tocmai tu ai scris ca nu merge sa deschizi niste linkuri. Problemele sunt insa mai mari. Mie nu imi merge de ex sa deschid anumite pagini cu safari pe care se blocheaza de tot. Deasemenea daca dai back intr-o pagina web, abia se mai misca. O alta problema cu care ma confrunt eu este in ibooks in care voiceover citeste des "rand nou" in cartile epub. Astea sunt doar problemele cu care ma confrunt eu, dar ele sunt mult mai multe. Dupa parerea mea e cel mai prost sistem de cand am eu iPhone.
Gruia
Ca bine zici.
Mesajul a fost scris in graba. Sincer ca la iOs 7.0 va merge calumea prin primavara. Si eu am Aceasi problema la safari. trebuie sa dai cu degetul undeva sus pe ecran pana auzi numele adresei de exemplu: Popmundo.ro. Am dat ex acesta pt ca ma joc si ai dreptate. Sa reluam: Cand ai gasit adresa ii dai cu degetul in dreapta " rasfoiesti" sii gasesti reincarcare. Safari se blocheaza rau la unele pagini. eu trebuie sa imi foiesc telefonul. Il blochez vorbesc cu Siri, il opresc si Il deschid. Si dupa merge. Eu am un iPhone 5 s. Gruia, tu ce model ai ? Ca al meu sau alt fel?
O seara buna
Mesajul a fost scris in graba. Sincer ca la iOs 7.0 va merge calumea prin primavara. Si eu am Aceasi problema la safari. trebuie sa dai cu degetul undeva sus pe ecran pana auzi numele adresei de exemplu: Popmundo.ro. Am dat ex acesta pt ca ma joc si ai dreptate. Sa reluam: Cand ai gasit adresa ii dai cu degetul in dreapta " rasfoiesti" sii gasesti reincarcare. Safari se blocheaza rau la unele pagini. eu trebuie sa imi foiesc telefonul. Il blochez vorbesc cu Siri, il opresc si Il deschid. Si dupa merge. Eu am un iPhone 5 s. Gruia, tu ce model ai ? Ca al meu sau alt fel?
O seara buna
pentru ajutor cu jocurile contactatima la adresa de Skype robinson.razvan sau la adresa de icloud
-
- Locotenent - colonel
-
- Sublocotenent
Interesant. Nu stiam de adresa accessibility@apple.com.
-
- Locotenent - colonel
Salutare, or fi rezolvat ei multe, da nu au rezolvat multele probleme pentru voiceover. Cea mai grava problema mi se pare mie cea care priveste problemele din safari, ma refer la faptul ca atunci cand dai back intr-o pagina pur si simplu nu mai functioneaza safari decat dupa o reincarcare a paginii respective. Tot in safari, daca deschizi anumite pagini pur si simplu se blocheaza de tot. O alta problema foarte enervanta este in ibooks cand citim carti in format epub, voiceover zice foarte des rand nou ceea ce e foarte enervant.
Gruia
-
- Locotenent - colonel
Si fiindca tot a aparut adresa de mai sus cu adresa unde pot fi semnalate problemele de accesibilitate, este dispus cineva sa traduca in engleza problemelele semnalate de mine si sa mi le trimita pe adresa gruiavelicu@gmail.com si eu sa le trimit catre sau apple sau pur si simplu sa le trimita cineva. As face eu asta, da nu stiu engleza.
Gruia
-
- Colonel
Trimite-le la mine pe andreea.neagu@anjo.ro și le traduc. Pot prelua și comunicarea privind raportarea bugurilor, dacă îmi spui unde le vrei trimise (la ce adrese de mail). Voi investiga dacă putem folosi sistemul lor de raportare a bugurilor, cel pentru Apple Developers.
Edit: Da, putem folosi bug reporter-ul (sistemul apple de raportare a incidentelor) cu contul meu de dezvoltator.
Am nevoie așadar, de:
- lista incidentelor, descrise cât mai pe larg
- modelul telefonului/tabletei
- versiune și build pentru OS (găsești în Configurări - General - Informații)
Edit: Da, putem folosi bug reporter-ul (sistemul apple de raportare a incidentelor) cu contul meu de dezvoltator.
Am nevoie așadar, de:
- lista incidentelor, descrise cât mai pe larg
- modelul telefonului/tabletei
- versiune și build pentru OS (găsești în Configurări - General - Informații)
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
-
- Locotenent - colonel
Salutare, pentru cei interesati a aparut aplicatia emag pentru iphone. Se poate descarca de aici: eMAG.ro by eMAG International
https://appsto.re/ro/gi7W3.i
https://appsto.re/ro/gi7W3.i
Gruia