Sistemul de operare Android - accesibilitate, programe etc
Moderator: Manu
-
- Plutonier
@manus_onix: Incearca s-o instalezi de aici:
http://www45.zippyshare.com/v/80562045/file.html
Se pare ca aplicatia are un bug, nu prea gaseste bine adrese cand cauti. Dezvoltatorii lucreaza la el.
http://www45.zippyshare.com/v/80562045/file.html
Se pare ca aplicatia are un bug, nu prea gaseste bine adrese cand cauti. Dezvoltatorii lucreaza la el.
Vortex Website
Maximum de confort, cu minimum de efort.
-
- Plutonier
-
- Sergent
- Manu
- General de divizie
Problema e ca nu exista o versiune free...
Au scos doar versiunea cu 65 de lei, cred ca se considera ca se stie cum suna si daca o vrea cineva o cumpara direct.
Au scos doar versiunea cu 65 de lei, cred ca se considera ca se stie cum suna si daca o vrea cineva o cumpara direct.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Sergent
- Manu
- General de divizie
De meritat chiar merita, nici sa fi notat eu intr-un document pe care sa il trimit celor de la Code Factory ceea ce vreau de la Eloquence nu ar fi iesit asa. Deci mi-a intrecut toate asteptarile, sunt chiar toate setarile posibile, unele la care nu m-as fi gandit vreodata, ma refer de exemplu la lucruri de genul: focalizare pe calitatea voci, focalizare pe volum, activare / dezactivare abrevieri etc.
Apropo de abrevieri, se pare ca exista o lista de abrevieri si in Android, nu stiu exact unde ca nu am cautat informatii, dar daca sunt activate abrevierile in Eloquence, atunci cand vede "m" spune "metri". Asta imi aminteste de problema Ioanei, ea foloseste abrevieri pe care le are undeva in ea insasi; la vocile de la Nuance se pare ca "m" inseamna "minute", cand utilizezi Navigon spune ca pana undeva mai sunt 30 de minute, desi se refera la metri... acolo chiar ca se pot face confuzii, aplicatiile de GPS masurand in general si durata si distanta pana la o destinatie.
Intr-adevar exista si ceva versiune mai veche de Eloquence care poate fi instalata fara sa fie cumparata din Google Play, dar e enervant sa citesti fara diacritice, nu doar fara "ş" si "ţ", ci fara toate cele 5.
Avantajul Eloquence este ca se misca repede si intelegi tot ce scrie pe ecran, chiar daca apare sa zicem un titlu de melodie in engleza pe Youtube. Azi am lucrat ceva cu Ioana de proba si m-am speriat cand am auzit cum se forteaza sa spuna ceva scris in engleza, cel putin eu nu as putea spune clar ce a fost scris acolo.
O solutie mai buna decat Ioana, cel putin din punctul meu de vedere, este ESpeak. Se misca la fel de repede ca Eloquence si citeste ceva asa cum e scris, sau mai precis astfel incat sa stii ce a fost scris acolo.
Apropo de abrevieri, se pare ca exista o lista de abrevieri si in Android, nu stiu exact unde ca nu am cautat informatii, dar daca sunt activate abrevierile in Eloquence, atunci cand vede "m" spune "metri". Asta imi aminteste de problema Ioanei, ea foloseste abrevieri pe care le are undeva in ea insasi; la vocile de la Nuance se pare ca "m" inseamna "minute", cand utilizezi Navigon spune ca pana undeva mai sunt 30 de minute, desi se refera la metri... acolo chiar ca se pot face confuzii, aplicatiile de GPS masurand in general si durata si distanta pana la o destinatie.
Intr-adevar exista si ceva versiune mai veche de Eloquence care poate fi instalata fara sa fie cumparata din Google Play, dar e enervant sa citesti fara diacritice, nu doar fara "ş" si "ţ", ci fara toate cele 5.
Avantajul Eloquence este ca se misca repede si intelegi tot ce scrie pe ecran, chiar daca apare sa zicem un titlu de melodie in engleza pe Youtube. Azi am lucrat ceva cu Ioana de proba si m-am speriat cand am auzit cum se forteaza sa spuna ceva scris in engleza, cel putin eu nu as putea spune clar ce a fost scris acolo.
O solutie mai buna decat Ioana, cel putin din punctul meu de vedere, este ESpeak. Se misca la fel de repede ca Eloquence si citeste ceva asa cum e scris, sau mai precis astfel incat sa stii ce a fost scris acolo.
Am mai aflat de o aplicatie interesanta: permite identificarea feţelor umane in fotografii, ca la iPhone. N-am testat cat de bine functioneaza si Talkback merge cam lent in ea, dar merita incercata:
https://play.google.com/store/apps/deta ... martselfie
https://play.google.com/store/apps/deta ... martselfie
Vortex Website
- Manu
- General de divizie
Au creat un dictionary care permite inlocuirea de caractere individual.IonPop scrie:Au modificat Eloquence ca sa citeasca ş si ţ si cu virgula? Daca da, nu ar fi rau daca si Jaws ar folosi o astfel de versiune imbunatatita.
Intr-un mesaj pe care l-am trimis celor de la Code Factory am spus mai in gluma, mai in serios ca ar fi bine sa faca o versiune si pentru Windows, una care sa mearga cu JAWS.
- Manu
- General de divizie
Am incercat si eu aplicatia, mi-a spus o voce feminina "one", probabil inseamna ca a detectat o fata, am incercat pe mine, apoi a mai inceput sa imi spuna ceva de genul: "left", "lift" si altele.Vortex scrie:Am mai aflat de o aplicatie interesanta: permite identificarea feţelor umane in fotografii, ca la iPhone. N-am testat cat de bine functioneaza si Talkback merge cam lent in ea, dar merita incercata.
Ar trebui probabil sa citesc ceva instructiuni de utilizare.
salutare, salutare! am citit destule din paginile acestei sectiuni si, vin sa fac pentru cei interesati un review la telefonul pe care il folosesc. este vorba de Samsung galaxy express 2. tinand seama de caracteristicile acestui telefon putem spune ca face parte din gama telefoanelor medii, cel putin asta este parerea mea: vine echipat cu android 4.2.2, are un processor de 1,7, 2 gb ram, un spatiu de stocare de 8 gb, 4,5 inch, camera este de 5 mp si are o baterie de 2100 miliamperi. bateria tine aproximativ 3 zile cu aplicatii ruland. ca pret este undeva la 200 de euro la liber. pentru un incepator ca mine in ale touch screen-urilor, pot spune ca este un telefon perfect. asta in primul rand datorita displayului relativ mare si usor de navigat pe suprafata acestuia, a vitezei de raspuns la comenzi, cat si al aplicatiilor compatibile. am testat aproape toate aplicatiile descrise si recomandate aici si vreau sa va spun ca in afara de friendcast care nu merge aproape deloc pe respectivul telefon, toate sunt functionale. deci, il recomand cu incredere tuturor celor ce doresc sa achizitioneze un smartphone. in speranta ca nu v-am plictisit prea tare cu informatiile mele, astept si alte intrebari la care sper sa pot raspunde in ceea ce priveste acest model de telefon. sa ne scriem cu bine!
Sa ne scriem cu bine!
Sweety
Sweety
ziua buna! poate ma poate ajuta cineva cu o informatie. caut o aplicatie pentru detectarea culorilor. m-am uitat in google play, insa tot ce am gasit, fie nu comunica bine cu telefonul, fie imi dadea niste rezultate mai bine nu. foloseste cineva vre-o aplicatie recomandabila? merci anticipat.
Sa ne scriem cu bine!
Sweety
Sweety