Da, a fost prima sesiune.IonPop scrie: Sa inteleg ca acum ai trecut de prima sesiune?
Spuneam ca aceste cursuri nu sunt cine stie ce, pot spune acum ca imi place, se face bine treaba, imi place sa aud lucruri pe care le stiam, le-am invatat singur, prezentate de profesori, este un fel de revizuire sistematica a cunostintelor.
Se fac in timp cam toate limbajele de programare, se fac si lucruri abstracte precum algoritmi fudnamentali, algoritmi de tot felul.
Imi place si ca au un sistem bine pus la punct, o platforma in care iti sunt postate cursurile atat text cat si video.
Nivelul este destul de ridicat, pot spune ca cine vine fara sa fi programat anterior are ceva de lucru sa tina pasul.
De exemplu, inainte de examenul la cursul Complemente de programare ni s-a cerut un proiect integrator in C++ care sa creeze vizual in SVG coduri de bare dupa introducerea uunui cod in mod numeric, program in consola; pentru un astfel de programel, chiar mic fiind el, trebuie un pic de documentare, e putin de lucru, mai ales pentru cei care nua u programat anterior.
Sunt de asemenea si cursuri optionale care pot fi alese in plus fata de cele din curriculum, cum ar fi unul din semestrul care vine: "Testarea aplicatiilor software".
Revendin la NVDA, ma bucur ca pot fi citite cumva si mesajele care nu apar intr-un control tangibil cu PC Cursor.
Poate daca auzim mai multe despre modul de utilizare al acestui screen reader, vom mai incerca din când in când sa il utilizam. E oricum mare lucru sa existe o alternativa gratuita la JAWS, in continua dezvoltare.