Yahoo Messenger
Moderator: Manu
Yahoo Messenger
Aveti idee de ce se deschide messengerul asa de greu cu JAWS 10? Oare mi se intampla doar mie, sau e o problema cu JAWS 10?
-
- Colonel
Nu stiu daca are neaparat legatura cu jaws-ul, dar cred ca stiu cum se rezolva. Inainte de a te loga la messenger, mergi in meniul Messenger si apoi in Connection preferences (parca asa se numesc). La connection preferences ai 4 butoane radio si ar trebui sa-l bifezi pe cel cu No Network Detection. Dupa care dai OK si incerci sa te conectezi. Va merge mult mai repede. La mine asa a fost.
Andreea
Andreea
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
- Manu
- General de divizie
Yahoo Messenger, de la versiunea 9 merge cu Jaws daca stii sa utilizezi Jaws-ul in stil orbecaitor, adica din ala in care dai alt + tab-uri, minimizare si apoi repede alt + tab etc..
Are o smecherie draguta... uneori se intampla ca dupa ce scrie cineva, la alt + tab sa nu apara fereastra noua. In acest caz... solutia este oarecum haotica, dedusa tot din utilizarea in stil heirupistic: dau un windows + m pentru a minimiza toate ferestrele, apoi dau alt + tab pana pe fereastra cu lista de prieteni, deci fereastra principala, apoi las alt-ul din combinatia alt + tab ca sa se activeze fereastra principala, apoi la un alt + tab va aparea fereastra noua cu cel care a scris si nu aparuse in modul normal.
Toate acestea devin de la un moment dat atat de familiare, incat unul care le foloseste bine se descurca poate chiar mai repede decat unul care ar folosi ceva scripturi... Sunt din ciudatenile Jaws cu unele aplicatii.
Are o smecherie draguta... uneori se intampla ca dupa ce scrie cineva, la alt + tab sa nu apara fereastra noua. In acest caz... solutia este oarecum haotica, dedusa tot din utilizarea in stil heirupistic: dau un windows + m pentru a minimiza toate ferestrele, apoi dau alt + tab pana pe fereastra cu lista de prieteni, deci fereastra principala, apoi las alt-ul din combinatia alt + tab ca sa se activeze fereastra principala, apoi la un alt + tab va aparea fereastra noua cu cel care a scris si nu aparuse in modul normal.
Toate acestea devin de la un moment dat atat de familiare, incat unul care le foloseste bine se descurca poate chiar mai repede decat unul care ar folosi ceva scripturi... Sunt din ciudatenile Jaws cu unele aplicatii.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Capitan
-
- Caporal
-
- Maior
-
- Plutonier
-
- Plutonier
- Manu
- General de divizie
In ce sens nu se comporta cum trebuie? La mine merge bine acel edit si de aceea nu prea as sti ce sa raspund.
Sigur ati debifat "Open new message windows in a tab", adica apare fiecare fereastra separat, sau toate ferestrele cu discutii sunt cuprinse intr-o singura fereastra parinte.
Optiunea "Open new message windows in a tab" se afla in Preferences (Control + Shift + P), in ramura Messages a acelui tree view.
Sigur ati debifat "Open new message windows in a tab", adica apare fiecare fereastra separat, sau toate ferestrele cu discutii sunt cuprinse intr-o singura fereastra parinte.
Optiunea "Open new message windows in a tab" se afla in Preferences (Control + Shift + P), in ramura Messages a acelui tree view.
-
- Plutonier
Multumesc! Am debifat Optiunea "Open new message windows in a tab" care se afla in Preferences (Control + Shift + P), in ramura Messages a acelui tree view si acum functioneaza corect.
Deci, pe scurt, cu aceasta optiune bifata nu am putut sterge o litera scrisa gresit din textul pe care urma sa-l trimit, iar cu comanda insert + sageata sus, etc. jaws-ul nu citea textul pe care eu l-am scris.
Deci, pe scurt, cu aceasta optiune bifata nu am putut sterge o litera scrisa gresit din textul pe care urma sa-l trimit, iar cu comanda insert + sageata sus, etc. jaws-ul nu citea textul pe care eu l-am scris.
Grigore
-
- Capitan
- Manu
- General de divizie
Nu e neaparat nevoie, doar ca ne-am obisnuit sa dam Alt +1, Alt +2, ... Alt +9 pentru a citi mai repede mesajele.
Eu unul nu eram obijnuit sa dau alt 1, alt 2 etc ca sa citesc mesajele. dadeam un tab si control end si ajungeam la ultimul mesaj. Faza neplacuta in mess 11 e ca trebuie sa dau o gramada de tab-uri pana ajung pe fereastra cu comversatia.
Se poate in messenger 11 sa activez o optiune care sa imi dea fiecare prieten in ferestre diferite? ca asa trebuie sa dau control tab. Nu ca nu imi comvine, dar faza e ca nu ma anunta jaws-ul daca mi-a mai scris cineva.
Cine ma ajuta?
Se poate in messenger 11 sa activez o optiune care sa imi dea fiecare prieten in ferestre diferite? ca asa trebuie sa dau control tab. Nu ca nu imi comvine, dar faza e ca nu ma anunta jaws-ul daca mi-a mai scris cineva.
Cine ma ajuta?
Ioto
Vizitati www.ioto.computerulmeu.ro
Vizitati www.ioto.computerulmeu.ro
- Manu
- General de divizie
Exact de asta s-a lovit si BosGrigore, daca citesti cu cateva heading-uri mai sus, am spus exact cum se dezactiveaza conversatiile in tab-uri diferite.
Citeste pe aceasta pagina de la al optulea heading in jos.
Citeste pe aceasta pagina de la al optulea heading in jos.