Scripturi Yahoo Messenger si Skype, actualizari, informatii
- Manu
- General de divizie
Am incercat sa vad ce kit dau spre download la messenger.yahoo.com. Inca e tot 10, inseamna ca 11 este inca in teste, beta.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
- Manu
- General de divizie
Actualizare scripturi Yahoo Messenger
Pentru ca au fost modificate niste amanunte legate de sistemul de denumire a unor fisiere, am actualizat la versiunea 1.6 pachetul de accesibilizare Yahoo Messenger cu emoticonuri inclusiv.
Pachetul contine si tot ceea ce era inainte, deci merge in continuare si pentru cei care nu au actualizat nimic, dar de acum functioneaza pentru cei care au JAWS 12 si Yahoo 11 sau anterior.
Nu mai functiona Alt + Control + M pentru emoticonuri sau Control + Shift + Enter pentru clickul automat pe ultimul link din fereastra etc.
Link de download direct:
Download pachet de acesibilizare versiune 1.6 din 1 mai 2011
Pagina de pe site:
Scripturi si Emoticonuri pentru Yahoo Messenger pe site-ul Pontes
Atentie! Deocamdata pentru cine actualizeaza Internet Explorer nu mai merge citirea cu Alt 1, 2, 3 etc.
Pachetul contine si tot ceea ce era inainte, deci merge in continuare si pentru cei care nu au actualizat nimic, dar de acum functioneaza pentru cei care au JAWS 12 si Yahoo 11 sau anterior.
Nu mai functiona Alt + Control + M pentru emoticonuri sau Control + Shift + Enter pentru clickul automat pe ultimul link din fereastra etc.
Link de download direct:
Download pachet de acesibilizare versiune 1.6 din 1 mai 2011
Pagina de pe site:
Scripturi si Emoticonuri pentru Yahoo Messenger pe site-ul Pontes
Atentie! Deocamdata pentru cine actualizeaza Internet Explorer nu mai merge citirea cu Alt 1, 2, 3 etc.
Re: Actualizare scripturi Yahoo Messenger
Nu ar fi rau daca ai putea oferi si o arhiva zip cu scripturile JAWS pe langa acel program executabil...
Mersi.
Mersi.
- Manu
- General de divizie
Executabilul acesta poate fi instalat fara probleme, nu modifica nici un fisier, doar creeaza un grup in Pontes Tools care poate fi sters fara probleme.
Doar extrage fisierele necesare in folderul Settings al versiunii de JAWS alese la instalare.
Doar extrage fisierele necesare in folderul Settings al versiunii de JAWS alese la instalare.
Eu am mai utilizat astfel de programe si apoi am vazut ca apareau in Control Panel la Add/Remove programs, deci faceau modificari si in Registry, asa ca de atunci nu am mai instalat niciodata astfel de programe.
O arhiva zip este mult mai buna fiindca poti vedea ce instalezi si sti si ce trebuie sa dezinstalezi in caz ca apar probleme.
O arhiva zip este mult mai buna fiindca poti vedea ce instalezi si sti si ce trebuie sa dezinstalezi in caz ca apar probleme.