ma numesc Alina, sunt din Brasov, si urmaresc cu mult drag si interes activitatea voastra pe forum. Mi-am facut curaj, si am deschis un nou topic, sperand din suflet, ca puteti sa raspundeti la cateva intrebari, si a ma ajuta sa va inteleg viata si necesitatiile voastre.
Incep prin a spune ca toate informatiile pe care sper sa le strangem impreuna, imi vor folosi la finalizarea proiectului de licenta, la care lucrez. Tema se numeste :design de spatiu privat pentru persoane cu deficiente de vedere.Eu sunt la facultatea de industria lemnului, si scopul meu in aceasta lucrare este de a realiza mobilier special pentru persoane nevazatoare.
Am facut un mic chestionar, la intrebari la care poate raspunde oricine, si de asemenea, sa vorbim deschis despre problemele reale pe care le intampinati la un mobilier, ce anume va este facil, cu ce va este greu sa va acomodati, cum ati dori voi sa fie mobilierul din jurul vostru.
Am lucrat la schite, si o sa va arat pe parcurs cum progreseaza proiectul meu. La sfarsit, as dori sa fie donat pentru voi, insa e un aspect pe care il discutam la sfarsit

Intrebarile suna asa:
1.Varsta dvs.
2.Ce probleme se ivesc la deservirea mesei?
3.Ce materiale va plac? Sau care sunt cele ce va provoaca disconfort?
4.Ce ajustari doriti sa realizati in incaperea in care locuiti?
5.Ce corpuri de mobila sunt necesare in camera dvs?
Nu este deloc necesar sa raspundeti la intrebari daca nu doriti sa le parcurgeti..insa v-as fi foarte recunoscatoare daca as afla putinul din necesitatiile , dorintele si inconvientele dvs.
Va multumesc pentru timpul acordat, stiu ca m-am intins mult, sper sa nu fi plictisit pe cineva

O seara placuta