1000 de mesaje
Moderator: Manu
-
- Colonel
1000 de mesaje
Dragii mei,
Forumul nostru a ajuns si chiar a depasit 1000 de mesaje. Cum asta e un punct important in istoria comunitatii virtuale Pontes - aduceti-va aminte perioada in care nu scria nimeni mai nimic - am hotarat ca autorul mesajului cu numarul 1000 sa fie premiat.
Premiul, constand la alegere intr-un mp3 player cu memorie de 1GB sau un tricou cu sigla Pontes, l-a adjudecat Cristina Vuscan, astrologul de serviciu si profa de mate care imi demonstreaza in fiecare saptamana ca desi stiu sa rezolv integrale, ecuatii diferentiale si alte minuni, nu mai stiu sa rezolv aritmetic niste probleme banale de clasa a treia. Felicitari, Cristina, si la cat mai multe mesaje!
Andy
Forumul nostru a ajuns si chiar a depasit 1000 de mesaje. Cum asta e un punct important in istoria comunitatii virtuale Pontes - aduceti-va aminte perioada in care nu scria nimeni mai nimic - am hotarat ca autorul mesajului cu numarul 1000 sa fie premiat.
Premiul, constand la alegere intr-un mp3 player cu memorie de 1GB sau un tricou cu sigla Pontes, l-a adjudecat Cristina Vuscan, astrologul de serviciu si profa de mate care imi demonstreaza in fiecare saptamana ca desi stiu sa rezolv integrale, ecuatii diferentiale si alte minuni, nu mai stiu sa rezolv aritmetic niste probleme banale de clasa a treia. Felicitari, Cristina, si la cat mai multe mesaje!
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
A naibii treaba cum de s-a brodit sa scriu tocmai eu mesajul cu numarul 1000...Eu, care nici la loz nu castig un leu...Bag seama ca am noroc mai mult in dragoste... Oricum, mititeilor, va multumesc frumos si va anunt ca eu donez premiul cu bucurie cuiva care chiar are nevoie de el...Mie, slava domnului, nu-mi lipseste chiar nimic... Cristina
-
- Colonel
Atunci ia playerul si doneaza-l unuia dintre copiii de la LDV. Facem asa? E important sa stiu asta, ca sa stiu daca-l incarc cu povesti audio sau il las sigilat.
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
-
- Colonel
OK. Atunci voi veni la Cluj cu el desigilat si plin cu chestii dragute. Vorbeste cu Elis saptamana asta, ca sa stiu pentru ce grupa de varsta stabilesc continutul.
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
Felicitarii!:)
ps. cum naiba imi scapa mie toate chestiile interesante?
ps. cum naiba imi scapa mie toate chestiile interesante?
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!