1000 de mesaje

Sugestii, informatii de adaugat pe site si propuneri de categorii pentru forum

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Andreea Neagu
Colonel

1000 de mesaje

Mesaj de Andreea Neagu »

Dragii mei,
Forumul nostru a ajuns si chiar a depasit 1000 de mesaje. Cum asta e un punct important in istoria comunitatii virtuale Pontes - aduceti-va aminte perioada in care nu scria nimeni mai nimic - am hotarat ca autorul mesajului cu numarul 1000 sa fie premiat.
Premiul, constand la alegere intr-un mp3 player cu memorie de 1GB sau un tricou cu sigla Pontes, l-a adjudecat Cristina Vuscan, astrologul de serviciu si profa de mate care imi demonstreaza in fiecare saptamana ca desi stiu sa rezolv integrale, ecuatii diferentiale si alte minuni, nu mai stiu sa rezolv aritmetic niste probleme banale de clasa a treia. Felicitari, Cristina, si la cat mai multe mesaje!
Andy
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Felicitari Cristina pentru perseverenta si pentru topicurile interesante in care postezi. Sper ca vor fi si altii care vor lua exemplu de la tine si chiar daca la inceput li se va parea greu de supravietuit pe un forum, vor deveni foarte activi intr-un timp foarte scurt.
cristina.vuscan

Mesaj de cristina.vuscan »

A naibii treaba cum de s-a brodit sa scriu tocmai eu mesajul cu numarul 1000...Eu, care nici la loz nu castig un leu...Bag seama ca am noroc mai mult in dragoste... Oricum, mititeilor, va multumesc frumos si va anunt ca eu donez premiul cu bucurie cuiva care chiar are nevoie de el...Mie, slava domnului, nu-mi lipseste chiar nimic... Cristina
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Atunci ia playerul si doneaza-l unuia dintre copiii de la LDV. Facem asa? E important sa stiu asta, ca sa stiu daca-l incarc cu povesti audio sau il las sigilat.
Andy
cristina.vuscan

Mesaj de cristina.vuscan »

E perfect asa! Dar va trebui sa cer ajutorul lui Elis pentru a stabili cine are mai mare nevoie de el. Cristina
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

OK. Atunci voi veni la Cluj cu el desigilat si plin cu chestii dragute. Vorbeste cu Elis saptamana asta, ca sa stiu pentru ce grupa de varsta stabilesc continutul.
Andy
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Felicitarii!:)

ps. cum naiba imi scapa mie toate chestiile interesante?
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Scrie răspuns