Campionat de Top Speed

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Cate tururi sa fie la fiecare start pe circuit?

Chestionarul s-a închis pe data de 16 Aug 2010, 18:32

4 tururi
6
55%
6 tururi
2
18%
8 tururi
3
27%

Voturi totale: 11

Silviu
Sergent major

Campionat de Top Speed

Mesaj de Silviu »

cine vrea sa facem un campionat de top speed? astept doritori. ma puteti contacta si pe idul rosusilviu2010@yahoo.com
Silviu
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

se mai lauda cineva pe aici ca o sa reia campionatul de top speed si cu asta am ramas
Gruia
Silviu
Sergent major

top speed

Mesaj de Silviu »

celelalte campionate de Top Speed cine le-a organizat?
eu cred ca ar trebui sa se faca si un campionat de Top Speed de vara.
Silviu
Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Cred ca ar fi mai nimerit sa ne dezobijnuim sa vorbim in necunostinta de cauza Domnule Gruia.
Cei care au vrut organizarea PontesSpeed-ului, au fost foarte corecti. Toate insa au fost abandonate nu de organizatori, ci doar de concurenti, organizatorii asadar nu considera un campionat o partida intre 3 jucatori.
Atunci cand am cerut confirmarea pentru inceperea curselor propriu-zise, raspunsul a fost ori n-am timp acum, ori nu mai am chef, ori poate peste doua trei luni. Neseriosi asadar au fost unii concurenti ale caror nume nu le voi scrie aici. Posibil ca acest mesaj sa aiba ca raspuns altele chiar din partea persoanelor mai sus numite.
Incercati asadar ca inainte sa acuzati, sa va informati.
Multumesc.
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

nu am acuzat pe nimeni. facceam doar o constatare. nu am vazut macar un mesaj prin care sa se anunte suspendarea. am vazut doar amanari peste amanari.
Gruia
Silviu
Sergent major

top speed

Mesaj de Silviu »

imi pare rau Emanuel, eu sunt aparut de curand in acest forum si eu daca s-ar face un campionat de Top Speed nu as refuza. asta ca unii au fost neseriosi e problema lor.
Silviu
Silviu
Sergent major

top speed

Mesaj de Silviu »

va multumesc domnu' Gruia pentru IDul de Top Speed. acum cand vreau sa joc Top Speed trimit doar un mas si cel putin cu doi trei jucatori joc. va multumesc. bine ar fi sa fie si un id si pentru super tenis, dar cum nu sunt prea multi care au licenta, de geaba.
Silviu
Ludi
Sergent

Salutare prieteni

Mesaj de Ludi »

As dori si eu sa particip daca se mai organizeaza un astfel de campionat de topspeed si mai cunosc cateva persoane care ar dori sa participe.
multumesc anticipat
cu respect, Ludy
Silviu
Sergent major

campionat de top speed

Mesaj de Silviu »

imi pare rau din pacate nu se face campionat de top speed eu am criat acest subiect dar vad ca nu au fost doritori.
Silviu
Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Imi pare rau si imi cer scuze pentru interventia destul de picanta.
Mesaj nu a mai aparut, in speranta ca totusi, poate, candva toate se vor remedia si oamenii vor zice da sau nu, ramanand fermi pe pozitie.
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

a existat la un moment dat si un ID de super tenis. a fost abandonat fiindca oricum sunt participanti putini. nu cred ca sunt 10 persoane in romania care au tenisul.
Gruia
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

Emanuel, nu sunt suparat pentru ce ai scris. insa bine ar fi sa nu te aprinzi asa fara sens.
Gruia
Ludi
Sergent

Mesaj de Ludi »

pai poate o sa fie ca stii tu cum e vorba aceea, niciodata nu e prea tarziu, o sa mai vorbesc cu unii, dar totul e sa se mai vrea sa se faca acest campionat.
cu respect, Ludy.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Eu zic ca ar fi cel mai bine sa se faca un campionat tip cupa, sa se hotarasca asupra unei zile in care pot toti si sa se tina un numar de runde egal cu numarul participantilor, fie ei si doar 4.
Eu ma ocup, daca primesc rezultatele, sa le pun pe site ca al treilea campionat Pontes Speed, am mai reinvia sectiunea Pontes Club. Cu ocazia asta am si renunta la acea pagina inceputa si neterminata, inlocuindo cu ceva complet.
Eventual ii schimbam si numele in Pontes Speed Cup sau cum se va vrea si vor putea fi mai multe organizate pe cate o zi.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Silviu
Sergent major

campionat de top speed

Mesaj de Silviu »

da e o ideie buna si eu fvreau sa facem un campionat de top speed. si eu as zice sa se faca niste grupe de cate patru concurenti si sa se joace si tur si retur ca fiecare sa tina serverul. va si as vrea sa se numeasca cupa pontes speed cup. va multumesc.
Silviu
Scrie răspuns