Campionat de Top Speed
Moderator: Manu
Campionat de Top Speed
cine vrea sa facem un campionat de top speed? astept doritori. ma puteti contacta si pe idul rosusilviu2010@yahoo.com
Silviu
-
- Locotenent - colonel
-
- Maior
Cred ca ar fi mai nimerit sa ne dezobijnuim sa vorbim in necunostinta de cauza Domnule Gruia.
Cei care au vrut organizarea PontesSpeed-ului, au fost foarte corecti. Toate insa au fost abandonate nu de organizatori, ci doar de concurenti, organizatorii asadar nu considera un campionat o partida intre 3 jucatori.
Atunci cand am cerut confirmarea pentru inceperea curselor propriu-zise, raspunsul a fost ori n-am timp acum, ori nu mai am chef, ori poate peste doua trei luni. Neseriosi asadar au fost unii concurenti ale caror nume nu le voi scrie aici. Posibil ca acest mesaj sa aiba ca raspuns altele chiar din partea persoanelor mai sus numite.
Incercati asadar ca inainte sa acuzati, sa va informati.
Multumesc.
Cei care au vrut organizarea PontesSpeed-ului, au fost foarte corecti. Toate insa au fost abandonate nu de organizatori, ci doar de concurenti, organizatorii asadar nu considera un campionat o partida intre 3 jucatori.
Atunci cand am cerut confirmarea pentru inceperea curselor propriu-zise, raspunsul a fost ori n-am timp acum, ori nu mai am chef, ori poate peste doua trei luni. Neseriosi asadar au fost unii concurenti ale caror nume nu le voi scrie aici. Posibil ca acest mesaj sa aiba ca raspuns altele chiar din partea persoanelor mai sus numite.
Incercati asadar ca inainte sa acuzati, sa va informati.
Multumesc.
-
- Locotenent - colonel
top speed
va multumesc domnu' Gruia pentru IDul de Top Speed. acum cand vreau sa joc Top Speed trimit doar un mas si cel putin cu doi trei jucatori joc. va multumesc. bine ar fi sa fie si un id si pentru super tenis, dar cum nu sunt prea multi care au licenta, de geaba.
Silviu
Salutare prieteni
As dori si eu sa particip daca se mai organizeaza un astfel de campionat de topspeed si mai cunosc cateva persoane care ar dori sa participe.
multumesc anticipat
cu respect, Ludy
multumesc anticipat
cu respect, Ludy
campionat de top speed
imi pare rau din pacate nu se face campionat de top speed eu am criat acest subiect dar vad ca nu au fost doritori.
Silviu
-
- Maior
-
- Locotenent - colonel
-
- Locotenent - colonel
- Manu
- General de divizie
Eu zic ca ar fi cel mai bine sa se faca un campionat tip cupa, sa se hotarasca asupra unei zile in care pot toti si sa se tina un numar de runde egal cu numarul participantilor, fie ei si doar 4.
Eu ma ocup, daca primesc rezultatele, sa le pun pe site ca al treilea campionat Pontes Speed, am mai reinvia sectiunea Pontes Club. Cu ocazia asta am si renunta la acea pagina inceputa si neterminata, inlocuindo cu ceva complet.
Eventual ii schimbam si numele in Pontes Speed Cup sau cum se va vrea si vor putea fi mai multe organizate pe cate o zi.
Eu ma ocup, daca primesc rezultatele, sa le pun pe site ca al treilea campionat Pontes Speed, am mai reinvia sectiunea Pontes Club. Cu ocazia asta am si renunta la acea pagina inceputa si neterminata, inlocuindo cu ceva complet.
Eventual ii schimbam si numele in Pontes Speed Cup sau cum se va vrea si vor putea fi mai multe organizate pe cate o zi.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
campionat de top speed
da e o ideie buna si eu fvreau sa facem un campionat de top speed. si eu as zice sa se faca niste grupe de cate patru concurenti si sa se joace si tur si retur ca fiecare sa tina serverul. va si as vrea sa se numeasca cupa pontes speed cup. va multumesc.
Silviu