Editia a II-a Pontes Speed

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Oricine este binevenit. Ia tu legatura cu el, ori spune-i despre forum sau despre unul dintre noi, Bogdan sau mine si daca va dori, il asteptam cu placere, ca si pe oricine de-altfel.
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Daca vrei pot sa-ti dau idiul lui.
Emanuel.Selaru
Maior

Sigur Cristi. Dar nu pe forum. Sau ma rog, daca el este de acord, si pe forum ar fi ok, nu-i nicio problema. In orice caz intreaba-l daca vrea sa imi dai doar mie i-d-ul, lui Bogdan, sau direct pe forum. Poate omul nu doreste sa fie pus i-d-ul lui peste tot. I-l poti da pe al meu eventual, nu conteaza, important este sa luam legatura cu el daca este interesat.
Numai bine.
Emanuel.Selaru
Maior

Revin cu o noua informatie in legatura cu PontesSpeed. Liga intai a fost completata in cursul serii de ieri, cu Paul. Din acest moment, v-as ruga pe toti cei inscrisi sa isi aleaga un nume de echipa pe care il vor avea in timpul jocului. Cristi si cu mine deja am facut asta. El este storm, iar eu Thunder ca si alta data. Daca ne miscam repede, poate saptamana viitoare, duminica ii dam drumul. Voi ce spuneti?
Bogdan_Muresan
Plutonier

Mesaj de Bogdan_Muresan »

Da. E bine ca totusi o sa-i dam drumu turneului. Sunt nerabdator sa vad cum o sa fie clasamentul. La nume de echipa, cred ca o sa imi pun "Furia alba". Ce ziceti?
Emanuel.Selaru
Maior

Pentru cei ce sunt curiosi de numele echipei lui Bogdan, sursa de inspiratie a lui se afla pe [Acest Site]
Mie imi place, mai ales ca sunt si eu un fan inrait al baimarenilor in cauza, :) si ti se si potriveste in joc, nu de alta. Deci, pana acum suntem: Furia alba=Bogdan, storm=Cristi si Thunder eu. Ii asteptam si pe ceilalti sa isi aleaga numele de echipa si sa il posteze ori aici pe forum, ori sa ni-l comunice mie sau lui Bogdan.
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

hai sa imi aleg si eu un nume, deci numele meu de echipa e glory
Gruia
Emanuel.Selaru
Maior

Multumim mult. In concluzie, jumatate dintre noi ne-am ales numele de echipa. Va asteptam si pe voi, ceilalti. Cu cat mai repede cu atat dam drumul mai devreme.
Stefan_Ilioaica
Capitan

Mesaj de Stefan_Ilioaica »

numele meu de echipa este super speed.
ce ziceti?
Stefan
Emanuel.Selaru
Maior

OK Stefan. Asa ramane. Mai sunt 3 concurenti ce nu si-au ales numele de echipa. Ii asteptam!
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

as ruga pe concurenti care vor participa la topspeed sa se mai antreneze. e destul de neplacut ca pe un circuit ca america sa stai foarte mult pana termina unii concurenti
Gruia
Stefan_Ilioaica
Capitan

Mesaj de Stefan_Ilioaica »

eu am fost cel care a stat atat de mult pe america deoarece nu mi-au mai mers castile.
dar acum mi cumparat altele.
Stefan
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Eu sper sa fiu macar pe la mijlocul clasamentului. Ori cum mult succes tuturor!
Emanuel.Selaru
Maior

Domnul Gruia are dreptate. Ar fi bine sa ne mai antrenam putin. Din momentul in care vom incepe propriu-zis jocul, vor fi antrenamente organizate doar cu participantii. Mai avem un nume de echipa, ales de Cristea Bogdan. Este vorba de arrow. Mai au de ales numele de echipa Paul si Alexandra. Sper ca saptamana viitoare sa incepem!
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

nu am vrut sa jicnesc pe nimeni cu remarciile mele asupra concurentilor. am vrut doar sa subliniez ca fara antrenament nu prea poti obtine rezultate cat de cat convingatoare.
Gruia
Scrie răspuns