Editia a II-a Pontes Speed
Moderator: Manu
- Manu
- General de divizie
Editia a II-a Pontes Speed
Acest weekend incepe si a doua editie Pontes Speed, de data asta cu doua ligi. Deocamdata raman in Liga 1 cei opt jucatori din editia trecuta, iar in Liga 2 s-au inscris pana acum 5 echipe. Cred ca in Liga 2 se mai pot inscrie si pe parcurs, nu e nici o problema, mai sunt doua sau trei locuri libere.
Primele doua din Liga 2 promoveaza, iar ultimele doua din Liga 1 retrogradeaza direct. Locul 6 din prima divizie joaca un baraj cu locul 3 din a doua divizie pentru ramanerea in primul esalon.
S-a schimbat si sistemul de punctare, acum locul I are obtine 10 puncte, locul II - 8, locul III - 6, locul IV 4 puncte, locul V - 3, locul VI - 2 puncte, iar locul VII obtine un punct; doar ultima pozitie nu obtine absolut nimic.
A fost actualizata si pagina Pontes Speed, apare deja pe prima pagina a sectiunii informatiile despre editia a II-a, prima editie gasindu-se la ultimul heading de nivel 4, acolo unde e vorba despre editiile anterioare de Pontes Speed.
Vedeti Editia a II-a Pontes Speed
Primele doua din Liga 2 promoveaza, iar ultimele doua din Liga 1 retrogradeaza direct. Locul 6 din prima divizie joaca un baraj cu locul 3 din a doua divizie pentru ramanerea in primul esalon.
S-a schimbat si sistemul de punctare, acum locul I are obtine 10 puncte, locul II - 8, locul III - 6, locul IV 4 puncte, locul V - 3, locul VI - 2 puncte, iar locul VII obtine un punct; doar ultima pozitie nu obtine absolut nimic.
A fost actualizata si pagina Pontes Speed, apare deja pe prima pagina a sectiunii informatiile despre editia a II-a, prima editie gasindu-se la ultimul heading de nivel 4, acolo unde e vorba despre editiile anterioare de Pontes Speed.
Vedeti Editia a II-a Pontes Speed
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
- Manu
- General de divizie
Am actualizat pe site datele despre a doua editie de Pontes Speed, au mai aparut noi echipe in al doilea esalon.
Maine, sambata 28 iunie 2008, de la 20:00 se joaca Liga 2, iar duminica de la 20:00 se joaca Liga 1. Succes tuturora.
Unii propun sa se joace si miercuri... poate va mai dati si voi cu parerea pe aici, cei care mai intra pe forum.
In Liga 2 sunt deja 7 echipe, de acum organizator al acesteia este Velicu Gruia, echipa Soma, astfel... poate mai vine cineva, mai este un loc.
In curand, se pare, va aparea si Liga 3.
Maine, sambata 28 iunie 2008, de la 20:00 se joaca Liga 2, iar duminica de la 20:00 se joaca Liga 1. Succes tuturora.
Unii propun sa se joace si miercuri... poate va mai dati si voi cu parerea pe aici, cei care mai intra pe forum.
In Liga 2 sunt deja 7 echipe, de acum organizator al acesteia este Velicu Gruia, echipa Soma, astfel... poate mai vine cineva, mai este un loc.
In curand, se pare, va aparea si Liga 3.
-
- Maior
- Manu
- General de divizie
Nu se va juca si miercuri, mergem pe sistemul clasic, duminica Liga 1 si sambata Liga 2.
-
- Maior
- Manu
- General de divizie
Cat de redusa prezenta in Olanda... a fost un record, s-a nimerit ca toti sa aiba probleme. Asta e, cine a participat, practic nu putea sa ia mai putin de 24 puncte. Am actualizat si pe site.
-
- Maior
-
- Maior
Sunt foarte nemultumit de editia de ieri a Pontes Speed. Serverul cadea mereu, iar eu, am luat ultimul start ultimul, dupa ce toata lumea plecase. De ce s-au intamplat toate astea? De ce nu a fost alt cineva serverul daca tot s-a incalcat regulamentul jocului? Sorin, a vrut sa salveze situatia asta penibila, facand el serverul, cu toate ca era in vacanta si este defapt. Sa nu se mai repete astfel de situatii. Si, parca, odata, pe vremuri, Sorin si cu mine eram organizatorii Pontes Speed-ului.
-
- Plutonier major
- Manu
- General de divizie
Din pacate lumea s-a plictisit de Top Speed, nici macar nu s-a incheiat ultima editie, a III-a.
Eventual daca s-ar strange noi jucatori, cei care au descoperit jocul mai tarziu.
AM putea gasi un alt joc pe baza caruia sa facem un campionat.
Eventual daca s-ar strange noi jucatori, cei care au descoperit jocul mai tarziu.
AM putea gasi un alt joc pe baza caruia sa facem un campionat.
-
- Plutonier major
-
- Maior
Manu, un adevarat fan nu renunta niciodata, mereu fiind dornic de noi competitii. Eu sunt pentru! Cand am ocazia, nu spun niciodata nu pentru o partida de Top Speed. Pana la o noua editie de Pontes Speed, doritorii, ma pot contacta pe Messenger si Skype, i-d-ul meu fiind acelasi pentru amandoua: computer.fast. Tovarase sergent major Bogdan, iesi la interval, cum se poate sa nu spui nimic!
!
Te astept la un Top Speed!
Domn' Plutonier Stefan ce spune? Doritor?
!
!
Te astept la un Top Speed!
Domn' Plutonier Stefan ce spune? Doritor?
!
-
- Plutonier
-
- Capitan
-
- Maior
Total de acord cu propunerea ta Bogdan! Totusi Stefan, ne intindem prea mult cu cupa. Asta pentru ca in general nu au fost lucrurile perfecte. Facem o editie de PontesSpeed, vedem cati ne strangem, seriozitate si asa mai departe, iar apoi, daca sunt toate ok, mergem si mai departe. Putem face doua ligi, a si B, ca in football, primii 3 fiind sefii, si cei ce se bat pentru cucerirea titlului de liga, dupa terminarea tuturor jocurilor. Hotaram si un premiu pentru castigator, exclusi fiind organizatorii, in cazul in care ei sunt pe primul loc, ma rog, pe primele locuri, premiul fiind oferit ocupantului locului II. Ne hotaram asupra unui premiu, si vedem. Ar fi interesant sa vedem totusi cine ar fi interesat. Momentan am fi III. Bogdan, Stefan si eu. Cine se mai ofera?
Vom face si un regulament, trebuie sa mai vorbim Domn' Sergent major.
Numai bine tuturor!
Vom face si un regulament, trebuie sa mai vorbim Domn' Sergent major.
Numai bine tuturor!