Editia a II-a Pontes Speed
Moderator: Manu
-
- Plutonier major
e
Si eu ma ofer. Sper sa facem cat mai repede.
-
- Maior
OK Cristi. Duminica sau luni seara, ne vom intalni pentru a dezbate regulamentul, si alte mici detalii, cu toti cei ce si-au manifestat dorinta de a participa. Skype este locul cel mai nimerit. Vom discuta atunci si despre premii, noi nu ne-am hotarat inca la nimic deosebit, va asteptam pe voi cu idei, le analizam si vedem ce este mai ok, tinand cont si de voturile majoritatii. Dupa cate am inteles eu, suntem cam 5. Domn' sergent major stie mai bine.
Este posibil sa mai aduc un gammer eu, sau chiar 2. Vom vedea. In cursul zilei de sambata, vom scrie pe forum, ori Bogdan, ori eu in legatura cu intalnirea prin Skype cu toti participantii, iar ora ar fi bine sa o stabilim cu totii. In concluzie, voi ce spuneti? Tu Cristi, Stefan si toti ceilalti?
Numai bine tuturor!
Este posibil sa mai aduc un gammer eu, sau chiar 2. Vom vedea. In cursul zilei de sambata, vom scrie pe forum, ori Bogdan, ori eu in legatura cu intalnirea prin Skype cu toti participantii, iar ora ar fi bine sa o stabilim cu totii. In concluzie, voi ce spuneti? Tu Cristi, Stefan si toti ceilalti?
Numai bine tuturor!
-
- Plutonier major
-
- Maior
-
- Locotenent - colonel
-
- Maior
Nu, sigur ca nu este doar pentru elevi. Oricine este binevenit. Cu cat suntem mai multi, cu atat este mai bine. Va asteptam atunci si pe Dumneavoastra duminica. Ati opta sa inteleg pentru ora 20 si Dumneavoastra in legatura cu discutiile de pe Skype? Competitiile vor avea loc in week-enduri desigur.
-
- Plutonier major
-
- Maior
-
- Plutonier major
-
- Locotenent - colonel
-
- Plutonier major
-
- Maior
A ramas totul stabilit. Astazi, la ora 20, ne vom intalni pentru discutii pe Skype: Covaci Cristi, Ilioaica Stefan, Muresan Bogdan si eu, Selaru Emanuel. Suntem 5 participanti momentan, noi cei mentionati, si Domnul Velicu Gruia. Asteptam inca 3 participanti cel putin, pentru a forma echipa pentru liga intai de PontesSpeed. Rezultatul discutiilor avute in aceasta seara prin Skype, va fi postat aici pe forum.
Tuturor, numai bine!
Tuturor, numai bine!
-
- Plutonier major
-
- Maior
Aseara, pe la ora 20, ne-am intalnit Cristi, Bogdan si cu mine pe Skype, pentru a discuta lucruri in legatura cu PontesSpeed. Stefan Ilioaica nu a putut participa din cauza unor probleme avute cu calculatorul. Am discutat doar cateva lucruri, cele mai importante, cum ar fi:
1.Ordinea intrarii pe server, va fi in ordine alfabetica in prima etapa, urmand ca dupa aceea, fiecare sa isi respecte locul adjudecat in timpul etapei trecute, in concluzie ocupantul locului 3, va avea si numarul 3 de joc.
2.Punctajul va fi acordat dupa cum urmeaza:
-locul 1 8 puncte;
-locul 2 7 puncte;
-locul 3 6 puncte;
-locul 4 5 puncte;
-locul 5 4 puncte;
-locul 6 3 puncte;
-locul 7 2 puncte;
-locul 8 0 puncte.
3.Din respect pentru fiecare participant PontesSpeed, concurentii se angajeaza sa nu foloseasca in mod abuziv claxonul.
Startul PontesSpeed va avea loc in momentul in care va fi completa prima echipa. Liga intai. Din aceasta pana in prezent fac parte urmatorii membri:
-Covaci Cristi;
-Ilioaica Stefan;
-Muresan Bogdan;
-Selaru Emanuel;
-domnul Velicu Gruia.
Lucrul ce inca nu a ramas stabilit, este premiul. Voi mai discuta cu Bogdan aceasta chestiune si vom spune totul cat de repede posibil.
Cat in ceea ce priveste numele echipelor, acestea vor fi alese dupa ce ne vom aduna cu totii.
Pentru a nu aparea probleme, intrarea pe server va fi in mod organizat, in sensul ca fiecare concurent va fi anuntat cand poate intra pe server, pentru a evita unele probleme ce au aparut in alte editii, cand alt cineva din afara concursului a intrat pe server, si adevaratul concurent nu a mai avut loc.
Alte detalii, in curand.
1.Ordinea intrarii pe server, va fi in ordine alfabetica in prima etapa, urmand ca dupa aceea, fiecare sa isi respecte locul adjudecat in timpul etapei trecute, in concluzie ocupantul locului 3, va avea si numarul 3 de joc.
2.Punctajul va fi acordat dupa cum urmeaza:
-locul 1 8 puncte;
-locul 2 7 puncte;
-locul 3 6 puncte;
-locul 4 5 puncte;
-locul 5 4 puncte;
-locul 6 3 puncte;
-locul 7 2 puncte;
-locul 8 0 puncte.
3.Din respect pentru fiecare participant PontesSpeed, concurentii se angajeaza sa nu foloseasca in mod abuziv claxonul.
Startul PontesSpeed va avea loc in momentul in care va fi completa prima echipa. Liga intai. Din aceasta pana in prezent fac parte urmatorii membri:
-Covaci Cristi;
-Ilioaica Stefan;
-Muresan Bogdan;
-Selaru Emanuel;
-domnul Velicu Gruia.
Lucrul ce inca nu a ramas stabilit, este premiul. Voi mai discuta cu Bogdan aceasta chestiune si vom spune totul cat de repede posibil.
Cat in ceea ce priveste numele echipelor, acestea vor fi alese dupa ce ne vom aduna cu totii.
Pentru a nu aparea probleme, intrarea pe server va fi in mod organizat, in sensul ca fiecare concurent va fi anuntat cand poate intra pe server, pentru a evita unele probleme ce au aparut in alte editii, cand alt cineva din afara concursului a intrat pe server, si adevaratul concurent nu a mai avut loc.
Alte detalii, in curand.
-
- Locotenent - colonel