Probleme de logica
Moderator: Manu
- Manu
- General de divizie
Da, Cristina s-a retras.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
- Manu
- General de divizie
- Manu
- General de divizie
In regula nu este nici a te razbuna pe toti cand doar unul sau doi te-au jignit... Este doar parerea mea... S-ar putea ca unii mai sensibili sa se simta acum jigniti si ei la randul lor. Dar nu are rost sa discutam... lucrurile sunt de acum vechi.
Asta nu se cheama razbunare, tu percepi a fi asa! Dupa ce omul este jignit, tot el e vinovat? Vinovat ca nu mai sta sa fie in continuare jignit? Este si asta o parere! Fiecare om actioneaza dupa cum simte el. Apreciez pe cei care stiu sa respecte si sa-si spuna punctul de vedere intr-un mod politicos. Si daca se greseste, cu voie sau fara voie, ar fi bine sa nu se uite cuvintele: " Iarta-ma, am gresit!" sau " Imi cer scuze!". Putina diplomatie si chiar cavalerism nu strica! Niciodata un om nu si-a pierdut din frumusete sau inteligenta daca si-a cerut scuze cand a gresit.
Sa traiesti Manu si sper ca nu te-ai suparat pe mine ca mi-am spus parerea!
Sa traiesti Manu si sper ca nu te-ai suparat pe mine ca mi-am spus parerea!
- Manu
- General de divizie
Nu am de ce sa ma supar eu.
Cum poti obliga pe cineva sa isi ceara scuze?
Multi compatrioti m-au jignit pe strada.... dar to tnu am plecat din tara... pentru ca nu pot si pentru ca si in alte parti risc acelasi lucru. Oricum, nu m-am suparat pe primar ca nu a luat masuri special pentru batranul care m-a jignit, iar cu bunicul meu am continuat sa vorbesc, desi... locuieste chiar in acelasi bloc cu batranul de pe strada.
Cam vaga comparatia, dar... pe scurt, lucrurile sunt foarte relative si... pacat ca nu mai avem probleme de logica... uneori ma gandesc cand intru pe forum ca as mai rezolva cate una.
Cum poti obliga pe cineva sa isi ceara scuze?
Multi compatrioti m-au jignit pe strada.... dar to tnu am plecat din tara... pentru ca nu pot si pentru ca si in alte parti risc acelasi lucru. Oricum, nu m-am suparat pe primar ca nu a luat masuri special pentru batranul care m-a jignit, iar cu bunicul meu am continuat sa vorbesc, desi... locuieste chiar in acelasi bloc cu batranul de pe strada.
Cam vaga comparatia, dar... pe scurt, lucrurile sunt foarte relative si... pacat ca nu mai avem probleme de logica... uneori ma gandesc cand intru pe forum ca as mai rezolva cate una.
Vai, Manu, dar cine a pomenit de a obliga pe cineva sa-si ceara scuze? Am spus ca ar fi bine! Ai luat-o cam pe departe, desi ai inteles, sau asa cred eu, ca ai inteles la ce ma refeream! Si ca sa nu lungesc vorba, tine de cei 7 ani de acasa modul in care te comporti cu cei din jur. De ce oare domnul Ghita Potra nu a jignit pe nimeni pe aici? E doar un mic exemplu demn de apreciat si nu e singurul! Nu te gandi ca am sa o judec acum pe Cristina, nu am de gand sa fac asta. Dimpotriva, niciodata nu am sa fiu de acord ca un om sa fie jignit, indiferent unde si cum se intampla asta!
Ce spui Manu, ne mutam pe mess cu discutia???
Ei, oamenii trebuie sa invete sa-i aprecieze pe ceilalti cat nu e prea tarziu!
Si mie mi-e dor de problemele de logica si de problemele propuse de Cris, dar nu pot sa ma gandesc doar la mine, la placerea mea. O respect pe Cristina si imi este dor de ea, dar nu-mi place sa vad ca cineva ii vorbeste urat!
Ce spui Manu, ne mutam pe mess cu discutia???
Ei, oamenii trebuie sa invete sa-i aprecieze pe ceilalti cat nu e prea tarziu!
Si mie mi-e dor de problemele de logica si de problemele propuse de Cris, dar nu pot sa ma gandesc doar la mine, la placerea mea. O respect pe Cristina si imi este dor de ea, dar nu-mi place sa vad ca cineva ii vorbeste urat!
- Manu
- General de divizie
Ok, acum Cristina este in siguranta, departe de toate acestea.