Adunarea Generala 2009 la Pontes

Anunturi despre activitatile Pontes

Moderator: Manu

Scrie răspuns
CarmenT
Maior

Adunarea Generala 2009 la Pontes

Mesaj de CarmenT »

Salut, postez si aici anuntul prin care vreau sa va rog pe toti membrii Pontes sa trimiteti fie pe lista interna de discutii, fie la secretariat@pontes.ro data la care doriti sa se desfasoare Adunarea generala in acest an. Variantele sunt: 29 august, 5 septembrie sau 12 septembrie. Astept sa raspundeti cat mai repede, ca sa ne ramana timp sa discutam pe lista interna ceea ce urmeaza sa votam la AG. Eu am deja o multime de propuneri. :)
cristina.vuscan

Mesaj de cristina.vuscan »

Salut!
Raspunsul meu a fost trimis pe adresa secretariatului. Dupa cum spuneam si acolo, temele de discutie se pot lansa si acum. Abia avem mai mult timp de gandire. Cris
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

In cele din urma a fost aleasa data de 12 septembrie pentru desfasurarea AG. Va rog pe membrii Pontes care nu ati confirmat inca prezenta sa o faceti cat de repede pe adresa secretariatului, sau sa comunicati cine va va reprezenta, ca sa finalizez lista... Multumesc.
Carmen
Cosmote
Soldat

Mesaj de Cosmote »

Am si eu niste intrebari deoarece informatiile se pare ca sunt doar pentru cunoscuti iar raspunsurile nu le gasesc niciunde:

- Unde are loc? la ce ora? etc
Ultima oară modificat 22 Aug 2009, 01:08 de către Cosmote, modificat de 2 ori în total.
Imagine
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Cum adica pentru cunoscuti? Pe site este statutul in care sunt clare toate lucrurile acestea. Mijloc de comunicare este lista de discutii a membrilor si acest forum. Nu prea am inteles, cel putin eu, despre ce nedumerire era vorba.
Oricum, in primul post al acestui topic este scris si mai clar despre ce este vorba.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Cosmote
Soldat

Mesaj de Cosmote »

Pe lista de discutii o fii dar pe forum nu vad unde scrie locul, ora etc

Poate nu toti membrii stiu de acea lista de discutii. Ar trbuii sa fiti mai clari.
Ar trebuii mai multa "reclama" pentru aceasta adunare si mai ales pentru acea lista de discutii.
Multumesc pentru raspuns .
Astept un raspuns de la cineva care ma intelege.
Imagine
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Locul va fi Cluj, probabil liceul pentru deficienti de vedere. ora inca nu e stabilita, dar in general e dimineata, in jur de 9 sau 10
Cosmote
Soldat

Mesaj de Cosmote »

Multumesc.
Imagine
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Da, Adunarea Generala Pontes se desfasoara in 12 septembrie incepand cu ora 09:00 dimineata la Liceul pentru Deficienti de Vedere din Cluj-Napoca. Va rog sa confirmati prezenta printr-un e-mail pe adresa: secretariat (at) pontes.ro.
Scrie răspuns