Adunarea Generala 2009 la Pontes
Moderator: Manu
Adunarea Generala 2009 la Pontes
Salut, postez si aici anuntul prin care vreau sa va rog pe toti membrii Pontes sa trimiteti fie pe lista interna de discutii, fie la secretariat@pontes.ro data la care doriti sa se desfasoare Adunarea generala in acest an. Variantele sunt: 29 august, 5 septembrie sau 12 septembrie. Astept sa raspundeti cat mai repede, ca sa ne ramana timp sa discutam pe lista interna ceea ce urmeaza sa votam la AG. Eu am deja o multime de propuneri.
Am si eu niste intrebari deoarece informatiile se pare ca sunt doar pentru cunoscuti iar raspunsurile nu le gasesc niciunde:
- Unde are loc? la ce ora? etc
- Unde are loc? la ce ora? etc
Ultima oară modificat 22 Aug 2009, 01:08 de către Cosmote, modificat de 2 ori în total.
- Manu
- General de divizie
Cum adica pentru cunoscuti? Pe site este statutul in care sunt clare toate lucrurile acestea. Mijloc de comunicare este lista de discutii a membrilor si acest forum. Nu prea am inteles, cel putin eu, despre ce nedumerire era vorba.
Oricum, in primul post al acestui topic este scris si mai clar despre ce este vorba.
Oricum, in primul post al acestui topic este scris si mai clar despre ce este vorba.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Pe lista de discutii o fii dar pe forum nu vad unde scrie locul, ora etc
Poate nu toti membrii stiu de acea lista de discutii. Ar trbuii sa fiti mai clari.
Ar trebuii mai multa "reclama" pentru aceasta adunare si mai ales pentru acea lista de discutii.
Multumesc pentru raspuns .
Astept un raspuns de la cineva care ma intelege.
Poate nu toti membrii stiu de acea lista de discutii. Ar trbuii sa fiti mai clari.
Ar trebuii mai multa "reclama" pentru aceasta adunare si mai ales pentru acea lista de discutii.
Multumesc pentru raspuns .
Astept un raspuns de la cineva care ma intelege.
-
- Colonel
Locul va fi Cluj, probabil liceul pentru deficienti de vedere. ora inca nu e stabilita, dar in general e dimineata, in jur de 9 sau 10
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători