Program de recuperat fisiere!

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Emanuel.Selaru
Maior

Program de recuperat fisiere!

Mesaj de Emanuel.Selaru »

:( :( Tot caut de foarte multa vreme un program de recuperat fisiere de pe partitii de tip NTFS. Daca are cineva si daca este accesibil cu JAWS-ul, va rog mult sa imi dati eventual un link de unde il pot descarca, ori sa imi trimiteti pe Skype/Yahoo programul, id-ul meu pentru Skype si Yahoo fiind: computer.fast Si va rog sa imi spuneti si cum se foloseste acel program. Va multumesc mult tuturor!
Bordanc_Nicu
Sergent major

Mesaj de Bordanc_Nicu »

Ar fi unul!
E gratuit, are si limba romana si e si accesibil cu jaws-ul!
Poate fi luat de
Aici
Renunta la ce nu poti pastra, pentru a castiga ce nu poti pierde!!!
Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Multumesc foarte mult. Eu folosesc... Ma rog, doar o singura data am folosit Easy recovery, singurul inconvenient fiind acela ca trebuie dat click doar cu mouse-ul pe data recovery, asta doar pentru prima data, in acel moment aparand o fereastra complet accesibila noua. Multumesc foarte mult inca odata.
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Va salut! Interesant si foarte util programul. Un alt program mai accesibil noua nu cunoasteti? Adica ma gandesc ca acel bug care-l avea programul asta nu exista la toate programele de genul asta. Eu mai cunosteam unul dar nu stiu cat de accesibil poate fi cu jaws. nea actuala sa se fi rezolvat problema? cu jaws.Sau poate in versiunea actuala?
Bordanc_Nicu
Sergent major

Mesaj de Bordanc_Nicu »

Din experienta pot spune ca nu am avut nici o problema cu Recuva, la nivel de accesibilitate.
Renunta la ce nu poti pastra, pentru a castiga ce nu poti pierde!!!
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Va salut!Stiti cumva daca si Recovermyfiles e la fel de accesibil ca si Recuva si cum se foloseste?Eu l-am incercat insa nu stiu cum sa caut fisierele sterse.
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

Inca un program pentru recuperat fisiere, accesibil si gratuit, este Orion file recovery.
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Salutare!I.Tichir cum se foloseste programul recomandat de tine?
Scrie răspuns