Tarzan Junior

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Manu
General de divizie

Tarzan Junior

Mesaj de Manu »

Joaca cineva de pe aici Tarzan Junior, in varianta audio ma refer? Probabil ca Sorin l-a incercat...
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
GSM
Sergent major

da io

Mesaj de GSM »

Da eu l-as juca daca imi explici cum si de unde se joaca ca ori nu am cautat eu bine ori nu l-am gasit. mersi
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

@Manu, nu l-am incercat. Era varianta demo si nu am vrut sa "salivez" dupa
@GSM, intra pe http://www.audiogames.net acolo gasesti foarte multe jocuri accesibile.
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

bCu asta vroiam sa continuu, chestia cu varianta demo se poate rezolva...
GSM
Sergent major

da nu merge

Mesaj de GSM »

dar nu le merge servaru mai aveti si alte siteuri de genu asta ka mai vreau si io sa mi mai omor tipu liber si mai vrau sa adaug ce va super tenis este un super joc dar cum fac si io rost de licienta lui cas pot sa al joc si online mersi mult.
Ultima oară modificat 18 Iun 2008, 11:25 de către GSM, modificat 1 dată în total.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Super Tenis trebuie deocamdata neaparat cumparat, demo-ul e prea putin din el, face doar sa creasca interesul cand te introduce in atmosfera.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Tarzan Junior nu mai e disponibil spre download, deoarece autorul a renuntat la vechile jocuri (vezi sectiunea frequently asked questions de pe http://www.pbsoundscape.net/faq.php):
5. What happened to all your old games?
I have completely abandoned them I'm afraid. They are written in Java Script and AutoIt, and since I don't work in any of those languages anymore I don't think I'll ever update them. Thus, I saw no point in keeping them up for public download. If you are desperate to get a hold of some of my older stuff then feel free to send me an email and ask for it.
Dar il puteti obtine trimitandu-i un mail lui Philip Bennefall, creatorul jocului, la philip@pbsoundscape.net
Numai bine,
Andy
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Eu mai am toate acele jocuri. Ar trebui, daca tot a renuntat la ele, erau foarte bune, sa le lase free. Daca tot nu se mai vand, pot spune si eu ca am Patch pentru Tarzan Junior.
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

si eu il am.
MateLajos
Sergent major

Mesaj de MateLajos »

Eu l-am rezolvat cu patch-ul si am ajuns la nivelul 6 dar aici ma blochez. Nu pot sa trec de niste creaturi. Deci merge.
valentin scrie:si eu il am.
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

Ma lamureste si pe mine cineva cum fac sa ma prind de liana, ca eu nu prea am reusit.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Pentru Lajos:
Pai la nivelul 6, acela cu creaturi, trebuie sa strangi 10 monede, coins, afli cate ai adunat cu tasta c. Le strangi omorand cativa, daca esti rasplatit la o crima cu moneda, auzi sunetul ca si cum ar cadea un ban pe jos. Poti omori, cand apar mai multi, plasand repede o mina cu tasta m, iar apoi fugi repede, mina aceea omorandu-i pe toti din zona, avand sanse sa prinzi mai multe monede. Dupa ce ai adunat 10, mergi in stanga, acolo unde e sunetul ala ciudat, continuu, dai enter si se introduc monedele automat. Obtii astfel cheia cu care fugi repede in dreapta,, unde daca dai enter, practic iesi din stagiu, mergi mai departe.
Succes!

Pentru I.Tichir:
Trebuie sa dai sageata in sus cand liana ajunge in stanga, iar apoi iar sageata in sus cand ajunge in dreapta. Este un salt la capatul lianei, apoi alt salt, pe celalalt mal desprinzandu-te de liana. Neaparat ca boxele sa fie puse corect, de obicei cea cu butoanele in partea dreapta, dar mai bine se joaca cu casti, daca apesi sageata in sus mai repede ca liana sa fie in stanga, inseamna ca nu ai ajuns-o si pici in prapastie, la fel si in dreapta, daca te desprinzi mai repede ca sa fie chiar in dreapta sunetul lianei, pici, se considera ca nu ai ajuns pana la malul celalalt.
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

Multumesc! Singur nu am reusit sa dezleg misterul. Si cand te gandesti ca sunt abia la primul nnivel! Pana la finalul jocului o sa va bombardez cu intrebarile.
MateLajos
Sergent major

Mesaj de MateLajos »

Salut Ioane! Cand auzi liana in stanga sari in sus si el va zice "I gat it!" si cand ajungi cu ea in dreapta de tot maisari odata si te muta pe alta creanga. Pentru orice nelamurire iti stau la dispozitie.
I Tichir scrie:Ma lamureste si pe mine cineva cum fac sa ma prind de liana, ca eu nu prea am reusit.
MateLajos
Sergent major

Mesaj de MateLajos »

Scuze Manule de ala am trecut. E vorba de urmatorul!
manu scrie:Pentru Lajos:
Pai la nivelul 6, acela cu creaturi, trebuie sa strangi 10 monede, coins, afli cate ai adunat cu tasta c. Le strangi omorand cativa, daca esti rasplatit la o crima cu moneda, auzi sunetul ca si cum ar cadea un ban pe jos. Poti omori, cand apar mai multi, plasand repede o mina cu tasta m, iar apoi fugi repede, mina aceea omorandu-i pe toti din zona, avand sanse sa prinzi mai multe monede. Dupa ce ai adunat 10, mergi in stanga, acolo unde e sunetul ala ciudat, continuu, dai enter si se introduc monedele automat. Obtii astfel cheia cu care fugi repede in dreapta,, unde daca dai enter, practic iesi din stagiu, mergi mai departe.
Succes!

Pentru I.Tichir:
Trebuie sa dai sageata in sus cand liana ajunge in stanga, iar apoi iar sageata in sus cand ajunge in dreapta. Este un salt la capatul lianei, apoi alt salt, pe celalalt mal desprinzandu-te de liana. Neaparat ca boxele sa fie puse corect, de obicei cea cu butoanele in partea dreapta, dar mai bine se joaca cu casti, daca apesi sageata in sus mai repede ca liana sa fie in stanga, inseamna ca nu ai ajuns-o si pici in prapastie, la fel si in dreapta, daca te desprinzi mai repede ca sa fie chiar in dreapta sunetul lianei, pici, se considera ca nu ai ajuns pana la malul celalalt.
Scrie răspuns