sarade 5

Literatura, idei, ganduri

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Ghita Potra
General de corp de armata

sarade 5

Mesaj de Ghita Potra »

1. Şaradă una plus trei litere
Ce nu vede o pasăre.
2. şaradă trei plus una litere
E un grup ce cântă bine
Şi un complex de vitamine
Pasăre ce mult trăieşte
Şi cu stârvuri se hrăneşte.
3.Şaradă trei plus trei litere
Pretind un stramos pe o prispa,
Sperând să nu vă plictisească şaradele mele am să vă mai trimit câteva.
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Incerc si eu sa dau un raspuns. Sper sa nu stric bucuria altora daca gresesc.
1. c+orb=corb
2. cor+b=corb
3. cer+dac=cerdac.
La prima sunt nesigura, dar astept sa vad daca am priceput bine ce-i aia o sarada.
Ghita Potra

Mesaj de Ghita Potra »

Ma bucur ca am avut dreptate spunind ca daca ati avea mai mult timp ati rezolva saradele.
Confirmarea a venit mult mai repede decit imi inchipuiam, intentionat am pus doua sarade cu aceeasi dezlegare pentru a vedea daca incurc pe cineva vad ca dumneavoastra nu ati cazut in capcana. Saradele sunt rezolvate corect felicitarile mele.
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Multumesc pentru felicitari. Sunt incantata ca m-am prins de smecherie. Da sper ca din greseala imi ziceti dumneavoastra. Daca imi amintesc bine cand ne intalnim life imi spuneti Carmen. Va rog sa-mi spuneti pe nume si pe forum. Am vazut ca ati postat si urmatoarea serie de sarade si ma grabesc sa vad daca ma descurc. Sunt chiar dragute si antrenante.
Ghita Potra

Mesaj de Ghita Potra »

Va rog sa ma iertati ca va contrazic dar cred ca nu am avut placerea de a va cunoaste mai bine pentru a renunta la apelativul dumneavoastra. sper ca pe viitor sa reusesc sa trec la adresarea cu persoana a doua singular.
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Oare va confund eu, sau cu dumneavoastra ma intalneam uneori la calculatorul acela de la sala de lectura Octavian Goga? Mereu am avut convingerea ca dumneavoastra erati.
Ghita Potra

Mesaj de Ghita Potra »

Întradevăr am frecventat un timp destul de îndelungat calculatoarele de la bibliotecă. Nu am ştiut că dumneavoastră eraţi una din persoanele întâlnite acolo. Eu v-am reţinut din perioada când participaţi, cu mult succes, la concursurile de citire rapidă şi corectă în
braille.
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Da, inseamna ca ne-am intalnit la biblioteca intr-o zi cand incercati sa inscriptionati un cd cu muzica, nu mai retin exact ce muzica era. S-ar putea sa fi fost colinde. Ne-am mai intalnit parca o data sau de doua ori tot acolo da de faza cu cd-ul imi amintesc mai bine pentru ca eu nu prea ma pricepeam la inscriptionat cd-uri pe vremea aia si mi-a parut rau ca nu stiu sa va ajut, ca parca nu iesea nici cum ce va doreati cu el.
Ghita Potra

Mesaj de Ghita Potra »

Inprimul rind va spun la multi si frumosi ani.
Da in perioada respectiva ceream informatii de la oricine venea pe acolo. Probabil am incercat sa iau informatii si de la dumneavoastra. Nu imi amintesc de fiecare incercare in parte.
Scrie răspuns