sarade 5
Moderator: Manu
-
- General de corp de armata
sarade 5
1. Şaradă una plus trei litere
Ce nu vede o pasăre.
2. şaradă trei plus una litere
E un grup ce cântă bine
Şi un complex de vitamine
Pasăre ce mult trăieşte
Şi cu stârvuri se hrăneşte.
3.Şaradă trei plus trei litere
Pretind un stramos pe o prispa,
Sperând să nu vă plictisească şaradele mele am să vă mai trimit câteva.
Ce nu vede o pasăre.
2. şaradă trei plus una litere
E un grup ce cântă bine
Şi un complex de vitamine
Pasăre ce mult trăieşte
Şi cu stârvuri se hrăneşte.
3.Şaradă trei plus trei litere
Pretind un stramos pe o prispa,
Sperând să nu vă plictisească şaradele mele am să vă mai trimit câteva.
-
Ma bucur ca am avut dreptate spunind ca daca ati avea mai mult timp ati rezolva saradele.
Confirmarea a venit mult mai repede decit imi inchipuiam, intentionat am pus doua sarade cu aceeasi dezlegare pentru a vedea daca incurc pe cineva vad ca dumneavoastra nu ati cazut in capcana. Saradele sunt rezolvate corect felicitarile mele.
Confirmarea a venit mult mai repede decit imi inchipuiam, intentionat am pus doua sarade cu aceeasi dezlegare pentru a vedea daca incurc pe cineva vad ca dumneavoastra nu ati cazut in capcana. Saradele sunt rezolvate corect felicitarile mele.
Multumesc pentru felicitari. Sunt incantata ca m-am prins de smecherie. Da sper ca din greseala imi ziceti dumneavoastra. Daca imi amintesc bine cand ne intalnim life imi spuneti Carmen. Va rog sa-mi spuneti pe nume si pe forum. Am vazut ca ati postat si urmatoarea serie de sarade si ma grabesc sa vad daca ma descurc. Sunt chiar dragute si antrenante.
-
-
Da, inseamna ca ne-am intalnit la biblioteca intr-o zi cand incercati sa inscriptionati un cd cu muzica, nu mai retin exact ce muzica era. S-ar putea sa fi fost colinde. Ne-am mai intalnit parca o data sau de doua ori tot acolo da de faza cu cd-ul imi amintesc mai bine pentru ca eu nu prea ma pricepeam la inscriptionat cd-uri pe vremea aia si mi-a parut rau ca nu stiu sa va ajut, ca parca nu iesea nici cum ce va doreati cu el.
-