Despre muzica si alte amanunte
Moderator: Manu
Despre muzica si alte amanunte
In seara asta am fost in Autograf, un local dragut in centrul Clujului. Au cantat acolo Robi Filip (care a debutat cantand singur la chitara si cu vocea) si Bogdan Curta, care si-a prezentat albumul "Dor de Craciun". A fost dragut si ce e interesant si bine de stiut e ca acolo canta cate cineva in fiecare seara si ca sunt seri cu specific. De pilda joi, daca nu ma insel, e seara folk.
-
- Plutonier
intr-adevar seara frumoasa
acum ca tot ai deschis vorba despre autograf, ar trebui sa scriu si eu cateva ganduri despre aceasta seara. Intr-adevar robi a facut spectacol si la propriu si la figurat. A fost surprinzator chiar si pentru mine se pare ca omul nostru devine din ce in ce mai ambitios. SEara a fost fainuta cu multe colinde, unele reusite altele mai putin reusite, dar vorba aceea nimic nu e perfect. Autograf, un club in care intr-adevar se face muzica se canta si ce mai atata in coace si in colo. Daca vreti sa va convingeti eu zic sa trageti o fuga pana acolo si sa vedeti cu ochii vostri si sa auziti cu urechiile voastre. Apropo joi parca canta ducu berti, aviz amatorilor. Va pup pe toti si cand vreti sa ascultati folc de buna calitate si doriti un autograf, mergeti in autograf.