Concert folk
Concert folk
Azi de la ora 18.00 va avea loc la Casa de cultura a ministerului de interne din Bucuresti un concert folk. Cei interesati sa mearga puteti sa-l contactati pe Ionut Raicu si sa faceti o trupa mare. Distractie placuta si imi pare rau ca nu-s pe acolo sa vin si eu.
-
- Colonel
Eu ti-am zis sa ramai inca o zi-doua in Bucuresti, dar tu nimic. Se face trupa de cel putin 3 oameni, eu cu Ionut si cu Alexandra mergem. O sa scriu diseara impresiile.
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
-
- Colonel
Este fara "e" in coada dar in rest e corect.
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
Brr, daca imi mai aduce cineva aminte de Piata Unirii promit ca il strang de gat!
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
-
- Colonel
Am o datorie de aseara, cand eram prea rupta de somn ca sa mai scriu impresii. Concertul a fost foarte bun, acustica foarte buna, ce mai, a fost un eveniment reusit. Am inregistrat cate ceva aproape de la fiecare interpret. Inregistrarile sunt facute cu telefonul deci nu-s perfecte, dar suna acceptabil. Voi mentiona doar piesele la care fie am inregistrat, fie imi amintesc cum se numeau. Aproape toate titlurile de mai jos sunt linkuri catre mp3-uri inregistrate de mine.
Asadar ne-au cantat si incantat urmatorii:
Mircea Vintila cu Bade Ioane si Pamantul deocamdata - n-am inregistrat nimic, uitasem ca pot sa fac asta
Maria Gheorghiu cu Bocetul lui Ioan cel fara de mormant si cu o superba Floare de vartej, din care am si inregistrat ceva
Florin Sasarman cu O, maicuta sfanta si cu o superba colinda, Blandul pastor
Tatiana Stepa - extraordinara femeia asta, numai voce si suflet, ne-a cantat Rasari asupra mea, lumina lina, Basarabia si Copacii fara padure
Bandidos - astia-s ce-a ramas din Bosquito dupa ce a plecat solistul. Initial n-am inteles ce cauta astia in spectacol alaturi de niste nume grele ale folkului, dar au dres frumos busuiocul cu un cover dragut dupa Those were the days al lui Mary Hopkin si cu unul nu chiar grozav dar nici jalnic dupa Soldier of fortune de la Deep Purple.
Vasile Seicaru, foarte bun ca de obicei. Ne-a oferit un mini-recital cu Aruncarea in valuri, Actorul, Din prea mult sau prea putin si Trei pastori.
Victor Socaciu cu Omul cu o chitara, Tata si caii, Oameni de zapada, Hora mare si Treceti, batalioane romane, Carpatii.
Incheierea s-a facut cu o poezie - rugaciune a lui Nichita Stanescu.
Sper sa va placa!
Andy
Asadar ne-au cantat si incantat urmatorii:
Mircea Vintila cu Bade Ioane si Pamantul deocamdata - n-am inregistrat nimic, uitasem ca pot sa fac asta
Maria Gheorghiu cu Bocetul lui Ioan cel fara de mormant si cu o superba Floare de vartej, din care am si inregistrat ceva
Florin Sasarman cu O, maicuta sfanta si cu o superba colinda, Blandul pastor
Tatiana Stepa - extraordinara femeia asta, numai voce si suflet, ne-a cantat Rasari asupra mea, lumina lina, Basarabia si Copacii fara padure
Bandidos - astia-s ce-a ramas din Bosquito dupa ce a plecat solistul. Initial n-am inteles ce cauta astia in spectacol alaturi de niste nume grele ale folkului, dar au dres frumos busuiocul cu un cover dragut dupa Those were the days al lui Mary Hopkin si cu unul nu chiar grozav dar nici jalnic dupa Soldier of fortune de la Deep Purple.
Vasile Seicaru, foarte bun ca de obicei. Ne-a oferit un mini-recital cu Aruncarea in valuri, Actorul, Din prea mult sau prea putin si Trei pastori.
Victor Socaciu cu Omul cu o chitara, Tata si caii, Oameni de zapada, Hora mare si Treceti, batalioane romane, Carpatii.
Incheierea s-a facut cu o poezie - rugaciune a lui Nichita Stanescu.
Sper sa va placa!
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
- Manu
- General de divizie
Bravo Andreea! Esti ca de obicei foarte activa, nu lasi nimic la voia intamplarii.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Da, foarte simpatice, pacat ca nu am venit si eu dar daca vreti, va dau inregistrari de la brad (brr)
Blogul lui Sorin