Mobilitate si orientare in Parcul Central din Cluj,

Anunturi despre activitatile Pontes

Moderator: Manu

Scrie răspuns
CarmenT
Maior

Mobilitate si orientare in Parcul Central din Cluj,

Mesaj de CarmenT »

Salut, nu am apucat inca sa va povestesc despre prima actiune de mobilitate si orientare care a avut loc in Cluj, In Parcul Central. Am iesit mai multi, vazatori, nevazatori, membri Pontes, persoane care nu erau membri Pontes si un voluntar Pontes.
Pentru cei care nu stiu, prin mobilitate si orientare se intelege actiunea atat de utila nevazatorilor de a se deplasa cu ajutorul unui baston alb. Nu stiu cat de clara e explicatia mea, dar concret, noi am incercat sa ne plimbam prin Parc independenti fiecare, fara un insotitor. Si dupa parerea mea lumea s-a simtit bine si cei care au folosit pentru prima data in viata bastonul alb s-au aratat incantati de ceea ce au invatat si descoperit cu ocazia acestei iesiri.
Speram ca si pe viitor sa mai fie astfel de actiuni si speram ca incurand sa reusim sa iesim si inafara Clujului. Primul judet in care vom reusi sa avem un numar mai mare de 10 membri va gazdui astfel de actiuni la fel de frecvent ca si Clujul, iar apoi, incet-incet, pe masura ce numarul membrilor nostri va creste tot mai multi nevazatori speram ca vor putea beneficia de tot ceea ce va putea oferi Pontes.
Scrie răspuns